Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Ήταν όμορφος αυτός που με λήστεψε, αλλά δεν υπήρξε φλερτ ανάμεσά μας

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Ήταν όμορφος αυτός που με λήστεψε, αλλά δεν υπήρξε φλερτ ανάμεσά μας

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τον δημοσιογράφο, Αλέξανδρο Ρούτα, παραχώρησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star, μεταξύ άλλων, μίλησε για την πρόσφατη δυσάρεστη εμπειρία που έζησε όταν έπεσε θύμα κλοπής, αλλά και για την (ανύπαρκτη) σχέση της σήμερα με την Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Μου πήραν το πορτοφόλι, εγώ δεν το κατάλαβα, αλλά τελικά το βρήκα το πορτοφόλι. Κάποιος καλός άνθρωπος το πήγε στην ασφάλεια και το βρήκα. Όταν μετά είδα το βίντεο από τις κάμερες τον θυμήθηκα ποιο ήταν, ήταν και εμφανίσιμος μάλιστα», περιέγραψε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η πρώην παίκτρια του Survivor συνέχισε: «Εγώ του έδωσα προτεραιότητα στην σειρά, γιατί είχε πάρει μόνο δύο πράγματα, οπότε κοιταχτήκαμε στα μάτια, ήταν και νέος και ωραίος. Δεν υπήρξε φλερτ ανάμεσά μας, απλά όταν κάτι δίπλα σου είναι όμορφο, το κοιτάς και σε κοιτάει».

Αναφερόμενη στην σχέση της με την Βρισηίδα Ανδριώτου, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου εξήγησε: «Δεν θέλω να μιλάω ποτέ υποθετικά στη ζωή μου, πάντα κρίνω με γνώμονα του τι συμβαίνει. Από τότε που έστειλα μήνυμα στην Βρισηίδα δεν έχουμε μιλήσει, όλα είναι όπως τα είχαμε αφήσει και θεωρώ ότι αυτό το θέμα ανήκει στο παρελθόν».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS