Εβελίνα Νικόλιζα: Στο νοσοκομείο η παρουσιάστρια [Βίντεο - Εικόνα]

Εβελίνα Νικόλιζα: Στο νοσοκομείο η παρουσιάστρια [Βίντεο - Εικόνα]

Χαμογελαστή πόζαρε η Εβελίνα Νικόλιζα μέσα από το νοσοκομείο για τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η YouTuber και συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» υποβλήθηκε σε μια χειρουργική επέμβαση για τη χολή της, όπως αποκάλυψε μέσα από τα Instagram stories της.

Στο προφίλ της ανάρτησε μία φωτογραφία της με τον ορό στο κρεβάτι, όπου χαμογελά με κλειστά τα μάτια και κάνοντας το σήμα της νίκης με το αριστερό της χέρι.

Η ανάρτησή της απέσπασε πολλά σχόλια από πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης. Μεταξύ αυτών, η Ναταλία Γερμανού της έγραψε: «Άντε κορίτσι μου όλα καλά».

Στη λεζάντα έγραψε, μεταξύ άλλων: «Το καταφέραμε παιδιά. Ευχαριστώ τόσο πολύ για τα μηνύματα σας! Είστε οι καλύτεροι!! (Όσοι πρέπει να κάνετε το συγκεκριμένο χειρουργείο και φοβάστε να μη φοβάστε δεν είναι κάτι)».

 

Μέσω story ανέβασε και ένα κλιπ, όπου βρίσκεται έξω από το νοσοκομείο για μία μικρή βόλτα. Μαζί της είναι και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, συνεργάτης της από το «Καλύτερα Δεν Γίνεται».

Δείτε το βίντεο της Εβελίνας Νικόλιζα από το νοσοκομείο:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ