Εβελίνα Παπούλια για Πέτρο Φιλιππίδη: Θα με δείτε στο δικαστήριο την Παρασκευή - Η απίστευτη περιπέτεια που θα καταθέσει [Βίντεο]

Εβελίνα Παπούλια για Πέτρο Φιλιππίδη: Θα με δείτε στο δικαστήριο την Παρασκευή - Η απίστευτη περιπέτεια που θα καταθέσει [Βίντεο]

Εβελίνα Παπούλια θα είναι μάρτυρας στην δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.


Όπως έγινε γνωστό χθες, η Εβελίνα Παπούλια θα είναι μια από τις μάρτυρες κατηγορίας στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη που ξεκινάει την Παρασκευή 18 Μαρτίου.

Η Άννα Ζηρδέλη και η εκπομπή «Super Κατερίνα» συνάντησαν την Εβελίνα Παπούλια στον ραδιοφωνικό σταθμό, όπου κάνει εκπομπή και εκείνη παραδέχτηκε ότι ανεξάρτητα τη συνεργασία της με τον Πέτρου Φιλιππίδη που έγινε πριν 20 χρόνια η ίδια έχει να καταθέσει τη δική της ιστορία χαρακτηρίζοντας τη δική της περίπτωση «ιδιόμορφη».

Μάλιστα, η ηθοποιός παραδέχτηκε πως θα είναι παρούσα στο δικαστήριο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Αυτά θα καταθέσει η πασίγνωστη ηθοποιός εις βάρος του
Το πρωί της Τρίτης 15/03/2022, μέσα από το «Πρωινό», ο Τάσος Τεργιάκης αποκάλυψε όσα πρόκειται να καταθέσει στο δικαστήριο γνωστή ηθοποιός, η οποία είναι μάρτυρας κατηγορίας και είχε συνεργαστεί μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο παρελθόν.

Ήταν με κατεβασμένο το παντελόνι
«Συνεργάστηκα μαζί του μια δυο φορές πριν πολλά χρόνια. Κάποια στιγμή στα παρασκήνια αλλάζαμε ρούχα για τις ανάγκες των ρόλων μας. Εκείνος ήταν σε κοντινή απόσταση από εμένα και εκ των υστέρων κατάλαβα ότι περίμενε να βγάλω τα ρούχα μου. Το έκανα πολύ γρήγορα και μόλις γύρισα το κεφάλι μου τον είδα ξαφνικά με κατεβασμένο το παντελόνι γυμνό από τη μέση και κάτω.

Δε του ξαναμίλησα από τότε
Σοκαρίστηκα από το θέαμα αλλά πιο πολύ σοκαρίστηκα από το βλέμμα του. Τον έβρισα, εκείνος δεν είπε κουβέντα. Δε του ξαναμίλησα από τότε» είναι μερικά από όσα θα αναφέρει στην κατάθεσή της η ηθοποιός που αυτή την περίοδο κάνει και τη δική της ραδιοφωνική εκπομπή.

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ