Έξαλλος ο Σάκης Κατσούλης με επικριτικό σχόλιο δασκάλας: «Εύχομαι τα παιδάκια μου να μην σας συναντήσουν ποτέ»

Έξαλλος ο Σάκης Κατσούλης με επικριτικό σχόλιο δασκάλας: «Εύχομαι τα παιδάκια μου να μην σας συναντήσουν ποτέ»

Ο πρώην νικητής του Survivor, Σάκης Κατσούλης, έλαβε ένα επικριτικό μήνυμα στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, στο οποίο θέλησε να απαντήσει δημόσια.

Το μήνυμα έγραφε: «Έλεος, μας έχετε πρήξει… ούτε η μάνα σας δεν σας ξέρει…προσπαθείτε να πείτε ότι είστε κάποιοι… ούτε να μιλάτε δεν ξέρετε».

Ο Σάκης Κατσούλης, φανερά εκνευρισμένος κι αφού κατάλαβε ότι το σχόλιο προερχόταν από μία δασκάλα, έγραψε τα παρακάτω, δημοσιεύοντας παράλληλα τη συγκεκριμένη συνομιλία σε story στον λογαριασμό του:

«Παρότι δηλώνετε καθηγήτρια και χωρίς να σας έχει αναγκάσει κανείς με ακολουθείτε και να βλέπετε τα story μου το κάνετε και με βρίζετε και από πάνω! Εύχομαι τα παιδάκια μου και τα παιδάκια κανενός να μη σας συναντήσουν ποτέ στην τάξη τους! Σας ευχαριστώ που μου αποδεικνύεται καθημερινά πόσο ευλογημένος ήμουν για την οικογένειά μου, τη διαπαιδαγώγηση που μου έδωσαν εκείνοι και όλοι οι δάσκαλοι, καθηγητές και προπονητές που με είχαν στα χέρια τους».

Δείτε τη συνομιλία

survivor katsoulis

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ