Η εξομολόγηση της Φάνης του MasterChef - «Είμαι bisexual και το συνειδητοποίησα στα 17 μου»

Η εξομολόγηση της Φάνης του MasterChef - «Είμαι bisexual και το συνειδητοποίησα στα 17 μου»

Ανατροπή στην αποχώρηση υπήρξε στο τελευταίο επεισόδιο του MasterChef , καθώς η Φανή Ζιώγαανακοίνωσε ότι θέλει να αποχωρήσει από το διαγωνισμό.


Ενώ ήταν η νικήτρια στη δοκιμασία αποχώρησης έναντι του Νίκου Μπέρκα, η ίδια αποφάσισε να αφήσει πίσω από το διαγωνισμό γιατί υπάρχει ένα θέμα υγείας στην οικογένειά της.

Μετά την ανακοίνωση, η Φανή Ζιώγα πέρασε σε μια προσωπική εξομολόγηση για την σεξουαλικότητά της: «Είναι πολύ δικός μου άνθρωπος κι ο άνθρωπος που με μεγάλωσε. Μου έχει μάθει πολλά πράγματα κι είναι μια κατηγορία από μόνος του.

Μακάρι να είναι όλοι σαν τον παππού μου. Με έχει μεγαλώσει με τη γιαγιά μου και ξέρουν τα μάτια μου καλύτερα κι από εμένα.Είμαι bisexual και μέχρι τα 17 μου που το συνειδητοποίησα, είχα σχέσεις κανονικά με άντρες. Ο παππούς μου μού είπε ότι θέλω να είσαι καλά είτε αυτό είναι με άντρα είτε με γυναίκα. Θέλω να σε βλέπω να χαμογελάς».

Δείτε το απόσπασμα

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ