Φαίη Σκορδά: Σοκαρισμένη με τα λεγόμενα της πρώην συντρόφου του Θέμη Αδαμαντίδη

Φαίη Σκορδά: Σοκαρισμένη με τα λεγόμενα της πρώην συντρόφου του Θέμη Αδαμαντίδη

Η πρώην σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη και μητέρα των δύο παιδιών του, Αναστασία Στεφάνοβα, μετά τη συνέντευξη – καταπέλτης στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», μίλησε στο «Πρωινό» και τη Μαίρη Αρώνη.

Η πρώην αγαπημένη του γνωστού τραγουδιστή ήταν και πάλι κόλαφος στα λεγόμενά της. «Έζησα για 15 χρόνια με τον Θέμη, κάναμε δύο παιδιά, έφυγα πέρσι αθόρυβα, χωρίς να καταλάβει κανείς τίποτα. Πήρα τα παιδιά και έφυγα γιατί δεν άντεχα άλλο, γιατί συνέβησαν και με εμένα ακριβώς τα ίδια πράγματα. Στο σπίτι είναι άλλος άνθρωπος, δεν είναι αυτός που είναι έξω. (…) Τη μήνυση εις βάρος του την έκανα τον Φλεβάρη του 2020, πάνω σε έναν καβγά με χτύπησε και εγώ κάλεσα την αστυνομία. (…)

Του έλεγα ότι δεν αντέχω να ζω άλλο έτσι κι όταν θα πάρω τα παιδιά και θα φύγω. Θα πάω στην πατρίδα μου, ήσυχα, ήρεμα και δεν την κατάλαβε μάλλον την προειδοποίησή μου. Τα παιδιά είναι 12 και 5 χρονών, ζούμε τώρα στη Βουλγαρία. (…) Είναι άλλος ο Θέμης Αδαμαντίδης ο τραγουδιστής, και άλλος ο Θέμης ο Αδαμαντίδης ο σύντροφος, ο πατέρας. Όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού, συμβαίνουν άσχημα πράγματα. (…) Δεν ήταν καλός πατέρας, δεν υπήρχε η πατρική φιγούρα. Η ζωή του ήταν έξω. Η δουλειά του, μετά ο τζόγος. Μέρες - νύχτες έλειπε. Τον ενοχλούσε ότι τα παιδιά κάνουν φασαρία» δήλωσε μεταξύ άλλων η Αναστασία Στεφάνοβα στο «Πρωινό».

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η Φαίη Σκορδα, εμφανώς σοκαρισμένη, είπε στον αέρα: «Πάντα μέσα μου αισθανόμουν, και σε άλλες περιπτώσεις που είχαν πάει να του κάνουν επίθεση, ότι όταν ένας άνθρωπος έχει ένα θέμα, χρειάζεται μία βοήθεια. Πάντα αναγνώριζα μία ευαισθησία, αυτή η ευαισθησία όμως όταν γίνεται αυτοκαταστροφική είναι ένα θέμα. Όταν πηγαίνει σε άλλους, είναι τεράστιο πρόβλημα κι εκεί είσαι απέναντι».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS