Φάρμα - Μαρία Μιχαλοπούλου: Ο αδερφός της εξηγεί γιατί έχει βρεθεί στο στόχαστρο

Φάρμα - Μαρία Μιχαλοπούλου: Ο αδερφός της εξηγεί γιατί έχει βρεθεί στο στόχαστρο

Η Μαρία Μιχαλοπούλου είναι ένα από τα πρόσωπα του φετινού κύκλου της «Φάρμας» που με τη συμπεριφορά της έχει καταφέρει να προκαλέσει αίσθηση μέσα στο ριάλιτι.


Αυτό ωστόσο δεν είναι κάτι που μας εκπλήσσει αφού και όταν συμμετείχε στο «GNTM» ο χαρακτήρας της ήταν εξίσου εκρηκτικός.

Οι συμπαίκτες της στη Φάρμα, τις τελευταίες ημέρες έχουν δείξει να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι μαζί της και αυτός είναι ο λόγος που την έχουν απομονώσει.

Ο αδερφός της μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» εξήγησε πως ο αντιδραστικός της χαρακτήρας είναι ο λόγος που την έχει κάνει να βρεθεί στο στόχαστρο.

«Η Μαρία είναι ένα αυθόρμητο παιδί και η εικόνα που βγάζει προς τα έξω πολλές φορές παρεξηγείται, αλλά είναι αληθινή.

Ο λόγος που κάποιοι παίκτες στη "Φάρμα" την έχουν απομονώσει είναι επειδή είναι αντιδραστική και δυσκολεύεται να εκφράσει τις προθέσεις της, οι οποίες δεν είναι κακόβουλες.

Δεν πιστεύω πως έχει κάποια τακτική όπως είπε η Μαρία Θωμά, απλά κάποιες φορές χάνει τον έλεγχο και δείχνει ασέβεια και αυτό είναι κάτι που της έχουμε να διορθώσει και η ίδια προσπαθεί αρκετά να το βελτιώσει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αδερφός της.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ