Τα «Φιλαράκια»: Νέο βίντεο για το reunion κάνει πάταγο -Όλοι μαζί ξανά, στις πιο απολαυστικές στιγμές τους

Τα «Φιλαράκια»: Νέο βίντεο για το reunion κάνει πάταγο -Όλοι μαζί ξανά, στις πιο απολαυστικές στιγμές τους

Τα «Φιλαράκια» επιστρέφουν για το πολυπόθητο reunion και ένα νέο βίντεο έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Όπως φαίνεται, δίνει μια μικρή «γεύση» από τι θα δουν οι fans στις 27 του μήνα, αν και έχει γίνει σαφές ότι δεν θα είναι νέο επεισόδιο ούτε πρόκειται για τη συνέχεια της ιστορίας της θρυλικής παρέας.

Ωστόσο, αναμένεται να είναι απολαυστικό. Το νέο βίντεο του HBO Max πάντως, το έχουν δημοσιεύσει και στους λογαριασμούς τους στο Instagram και οι έξι πρωταγωνιστές από τα «Φιλαράκια», οι Τζένιφερ Άνιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Ντέιβιντ Σουίμερ, Λίζα Κούντροου, Μάθιου Πέρι και Ματ ΛεΜπλανκ.

Όλοι οι πρωταγωνιστές στις πιο εμβληματικές στιγμές τους
Και θα είναι όλοι εκεί, στις πιο απολαυστικές στιγμές τους, σε εκείνες που έχουν ξεχωρίσει και έχουν χαραχθεί στη μνήμη των τηλεθεατών, όπως αυτή με το παιχνίδι γνώσεων που είχε ως αποτέλεσμα ο Τσάντλερ και ο Τζόι να ανταλλάξουν το διαμέρισμα με τη Μόνικα και τη Ρέιτσελ, πριν τελικά εκείνες το πάρουν πίσω.

Υπάρχει επίσης, η Φοίβη που αναφωνεί «τα μάτια μου, τα μάτια μου» όταν είδε τη Μόνικα και τον Τσάντλερ μαζί, ενώ θα υπάρχουν κι άλλες χαρακτηριστικές στιγμές αλλά και πρόσωπα όπως ο Ρίτσαρντ και η Τζάνις. Στις 27 Μαΐου λοιπόν, το ειδικό αυτό επεισόδιο θα κάνει πρεμιέρα με τα teaser video να έχουν δημιουργήσει προσδοκίες για κάτι πολύ καλό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS