Τα Φιλαράκια: Πόσο πλούσιοι είναι οι πρωταγωνιστές – Πόσα πήραν για το ένα και μοναδικό επεισόδιο του reunion

Τα Φιλαράκια: Πόσο πλούσιοι είναι οι πρωταγωνιστές – Πόσα πήραν για το ένα και μοναδικό επεισόδιο του reunion

«Τα Φιλαράκια» επέστρεψαν στις οθόνες μας για ένα τελευταίο «αντίο» χθες. Πόσα όμως έβγαλαν από το πρώτο επεισόδιο μέχρι σήμερα; Πόσα πήραν οι πρωταγωνιστές για να επιστρέψουν στην μικρή οθόνη μετά από 17 χρόνια;

Η εμβληματική σειρά έκανε το καστ παγκόσμια αστέρια, με τους πρωταγωνιστές της να κερδίζουν εκατομμύρια από τότε μέχρι σήμερα.

Πλουσιότερη από τους πρωταγωνιστές η Τζένιφερ Άνιστον
Συγκεκριμένα, οι δημιουργοί του, Ντέιβιντ Κρέιν και Μάρτα Κάουφμαν, αποτιμούνται στα 400 εκατομμύρια δολάρια έκαστος, ενώ η περιουσία της Τζένιφερ Άνιστον ανέρχεται στα 300 εκατομμύρια δολάρια. Η Κόρτνεϊ Κοξ στα 150 δολάρια και ο Μάθιου Πέρι στα 120 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την The Sun.

Η Τζένιφερ Άνιστον έβγαλε εκατομμύρια από τα «Φιλαράκια», αλλά σύμφωνα με πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας, κερδίζει σχεδόν 8 εκατομμύρια δολάρια ανά ρόλο σε ταινίες. Επιπλέον, πούλησε το brand περιποίησης μαλλιών Living Proof και έχει αρκετές συμφωνίες με άλλες εταιρίες που της αποφέρουν εκατομμύρια δολάρια. Όσο για την Κόρτνεϊ Κοξ έκανε περιουσία τόσο από την τηλεοπτική σειρά, η οποία την έκανε διάσημη, με αποτέλεσμα να λαμβάνει διόλου ευκαταφρόνητα ποσά από σειρές όπως το «Scrubs» και το «Modern Family», αλλά και από την παραγωγή του «Cougar Town».

Οι πρωταγωνιστές της σειράς έβγαλαν εκατομμύρια
Από τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές, πρώτος σε περιουσία έρχεται ο Ντέιβιντ Σουίμερ με 100 εκατομμύρια δολάρια, με την Λίζα Κούντροου να ακολουθεί στα 89 εκατομμύρια δολάρια και τελευταίος ο Ματ Λε Μπλανκ με 79 εκατομμύρια δολάρια.

Πόσα πήραν για το επεισόδιο της επανένωσης;
Μάλιστα, όπως είχε γίνει γνωστό, για την τελευταία σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «Τα Φιλαράκια», οι έξι πρωταγωνιστές κέρδιζαν περίπου ένα εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο, ενώ σύμφωνα με την The Sun, ο καθένας τους έβγαλε σχεδόν 3 εκατομμύρια δολάρια για να εμφανιστεί στο χθεσινό επεισόδιο της επανένωσης.

Το καστ της διάσημης σειράς επέστρεψε στο εμβληματικό σκηνικό για να θυμηθεί την ιστορία της σειράς, 17 χρόνια από την ολοκλήρωση με ένα σπέσιαλ επεισόδιο που είχε κλάμα, συγκίνηση αλλά και αποκαλύψεις. Οι χρήστες του Twitter, έβγαλαν την ετυμηγορία τους, περιγράφοντας τη συγκίνησή τους βλέποντας ξανά μαζί τους 6 φίλους. Οι πρωταγωνιστές, από την πλευρά τους, φρόντισαν να χαρίσουν στο κοινό στιγμές γέλιου, αλλά και να μοιραστούν πολλά άγνωστα περιστατικά, όπως το γεγονός ότι υπήρχε μια σπίθα ανάμεσα στην Τζένιφερ Άνιστον και τον Ντέιβιντ Σουίμερ στους πρώτους κύκλους των επεισοδίων, αλλά και πως τελικά η Ρέιτσελ και ο Ρος κατέληξαν στο τέλος μαζί, όχι γιατί αυτό ήταν στο σενάριο, αλλά γιατί μετά από απαίτηση του κοινού, τροποποιήθηκε.

Τα «Φιλαράκια» εξάλλου είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά πρότζεκτ όλων των εποχών, με 235 επεισόδια να προβάλλονται από το 1994 έως το 2004 και οι θαυμαστές του να απαιτούν εδώ και χρόνια μια επανένωση, κάτι που τελικά πραγματοποιήθηκε.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS