Γιάννης Τσορτέκης: Η ταφή μου είναι αδιάφορη, με αφορά η καύση για τους δικούς μου ανθρώπους

Γιάννης Τσορτέκης: Η ταφή μου είναι αδιάφορη, με αφορά η καύση για τους δικούς μου ανθρώπους

Ο Γιάννης Τσορτέκης που φέτος έχει καταφέρει να ξεχωρίσει μέσα από τους ρόλους του στις σειρές “Maestro” και “Αυτή η νύχτα μένει” βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Super Κατερίνα“.

Μέσα σε όλα, ο Γιάννης Τσορτέκης εξήγησε και τον λόγο που έχει επιλέξει όταν φύγει από τη ζωή να μην γίνει ταφή του αλλά καύση.

«Όταν αναφέρομαι στην καύση, δεν αναφέρομαι στην ταφή η οποία μου είναι αδιάφορη, γιατί δε με αφορά αυτό. Η καύση με αφορά για τους δικούς μου ανθρώπους. Επειδή όλοι έχουμε ζήσει την περιφορά του θρήνου σε βάθος χρόνου με τα τρισάγια και τα μνημόσυνα. 

Αυτό επαναφέρει μια δραματική ανάμνηση ή μνήμη στους ανθρώπους που συμμετέχουν εκείνη τη στιγμή σε αυτό το πράγμα. Αυτό δε θέλω σε καμία περίπτωση να το αφήσω σαν παρακαταθήκη ή κληρονομιά στους πολύ δικούς μου ανθρώπους από αγάπη προς αυτούς. Όταν φύγω, έφυγα. Είναι προτιμότερο κάποια στιγμή ή και ποτέ να με θυμηθεί κάποιος σαν ανάμνηση από το να έχει μια υποχρέωση σε μια ανάμνηση όπως ένα μνημόσυνο που είναι βασανιστικό.

Η καύση είναι… ήρθε το πέρας, ήρθε και το άλλο πέρας, τελείωσε το πανηγύρι γιατί η ζωή συνεχίζεται» είπε ο Γιάννης Τσορτέκης.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS