Γιώργος Λιάνης: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη άνοιξε το κιμονό και μου έδειξε το στήθος της» [βίντεο]

Γιώργος Λιάνης: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη άνοιξε το κιμονό και μου έδειξε το στήθος της» [βίντεο]

Ο Γιώργος Λιάνης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Όλα γνκουντ» όπου μίλησε για μεγαλεία που έζησε στο παρελθόν. Ο δημοσιογράφος μίλησε για την τηλεοπτική επιτυχία που είχαν σημειώσει οι «Ρεπόρτερ», τον φόβο του θανάτου και την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη,

Μιλώντας για την εκπομπή «Ρεπόρτερ» που παρουσίαζε με τους Γιάννη Δημαρά και Κώστα Χαρδαβέλα ο Γιώργος Λιάνης είπε: «Με τους Ρεπόρτερ είχαν πάρα τα μυαλά μου πάρα πολύ αέρα! Αφού βγαίναμε έξω και είχαμε γίνει σταρ! Ήμασταν καβαλημένα καλάμια και οι τρεις. Έβλεπες ότι βγαίνεις έξω και δεν σου παίρνουν λεφτά, ποτέ δεν μου πήρε λεφτά το ταξί».

Σε άλλο σημείο μίλησε για τον θάνατο και θυμήθηκε τι του έλεγε ο Μίκης Θεοδωράκης: «Με τον θάνατο δεν συμφιλιώνομαι, δεν είναι και πολύ ωραίος τύπος. Ο επιφανής Μίκης Θεοδωράκης έλεγε «κάθε απόγευμα έρχεται από εκεί απέναντι ένας που παριστάνει τον μάγκα και μου κλείνει το μάτι». Αναρωτήθηκα αν ήταν αναρχικός και μου απάντησε, ο θάνατος».

Τέλος αναφέρθηκε και στην αείμνηστη Αλίκη Βουγιουγκάκη για την οποία προέβη σε πικάντικες αποκαλύψεις: «Τότε που ήταν οι αρχές και είχε χωρίσει με τον Παπαμιχαήλ, η Αλίκη ήξερε την σχέση μου με την Αιμιλία Υψηλάντη και με ρωτούσε ποια είναι πιο ωραία. «Εγώ ή η Αιμιλία;». Και της λέω «η Αιμιλία» και το εννούσα. Είναι πολύ πιο όμορφη η Αιμιλία από την Αλίκη. Ήταν τουλάχιστον. Και μου λέει, «καλά τίποτα δεν σου αρέσει επάνω μου;». Της είπα πως μου αρέσει το στήθος της. «Παρ’ το» μου λέει και ανοίγει το κιμονό».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS