«Με φίμωσε, με έδεσε και με βίασε»: Νέες καταγγελίες- σοκ για την προαγωγό του Έπσταϊν, Γκισλέιν Μάξγουελ

«Με φίμωσε, με έδεσε και με βίασε»: Νέες καταγγελίες- σοκ για την προαγωγό του Έπσταϊν, Γκισλέιν Μάξγουελ

Σοκ προκαλούν οι καταγγελίες μιας Αμερικανίδας πρώην φοιτήτριας σχολής Μόδας, ότι «τη φίμωσε, την έδεσε και τη βίασε» η Γκισλέιν Μάξγουελ, προτού μετάσχει στην κακοποίησή της και ο Τζέφρι Έπσταϊν.

Η «προαγωγός» του Έπσταϊν, που οργάνωνε τα όργια και τους βιασμούς ανηλίκων κοριτσιών για τον Αμερικανό χρηματιστή, κρατείται σε φυλακή του Μπρούκλιν από το καλοκαίρι, κατηγορούμενη για συνωμοσία με τον Έπσταϊν για τη σεξουαλική κακοποίηση των θυμάτων του.

Η γεννημένη στο Μανχάταν νέα κατήγορός της, μίλησε με το ψευδώνυμο «Σαμάνθα» στη βρετανική εφημερίδα “The Sun” για τον εφιάλτη της και αποκάλυψε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από την Μάξγουελ, αφού προηγουμένως είχε στρατολογήσει για λογαριασμό του διαβόητου παιδεραστή, μια 19χρονη φίλη της, στην οποία είχε πει να πει ψέματα ότι ήταν 16 ετών.

Όπως υποστήριξε η «Σαμάνθα», τη φώναξαν στην έπαυλη του Έπσταϊν στο Μανχάταν, όπου η Μάξγουελ, που κρατούσε μυστικό αρχείο με sex tapes για να σώσει τον εαυτό της, την οδήγησε σ’ ένα δωμάτιο για μασάζ κι άρχισε να βρίζει την τότε 21χρονη φοιτήτρια της σχολής Μόδας Parsons School of Design αποκαλώντας την «βρωμοπ...τ@νο» και «ψεύτρα». «Το επόμενο που θυμάμαι είναι να μου έχει βάλει ένα μπαλάκι ως φίμωτρο στο στόμα, τα χέρια μου δεμένα πισθάγκωνα και να με βιάζει μ’ ένα sex toy. Με είχε γυμνώσει, όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Χρησιμοποιούσε το sex toy σ’ εμένα αλλά και στον εαυτό της και μετά κάλεσε και τον Έπσταϊν», είπε αφηγούμενη την τραυματική της εμπειρία.

Η Γκισλέιν Μάξγουελ «είναι το πραγματικό τέρας»

«Ήμουν τρομοκρατημένη. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτε για να τους σταματήσω», λέει. «Θυμάμαι που μου έδωσε 300 δολάρια και μου είπε: “μη διανοηθείς να πας στις Αρχές γιατί δεν θα ζήσεις για να καταθέσεις στο δικαστήριο”, ή κάτι τέτοιο». Ήταν η τελευταία φορά που η 48χρονη, σήμερα, γυναίκα συνάντησε τον Έπσταϊν και τη Μάγξουελ, η οποία έχει δηλώσει «αθώα» για τη διακίνηση ανηλίκων. «Όταν τέλειωσαν μαζί μου, όταν όλα τέλειωσαν, βγήκα από την πόρτα εκείνη, ένα τελείως διαφορετικό άτομο απ’ ό,τι είχα μπει. Ήμουν σε κατάσταση σοκ». Η κακοποίηση άλλαξε τελείως τη ζωή της «Σαμάνθα», που εγκατέλειψε τη Νέα Υόρκη και μετακόμισε στο Λος Άντζελες, όπου άρχισε να εργάζεται στη βιομηχανία του σεξ.

«Μου έκλεψαν τη ζωή μου. Είχα ένα λαμπρό μέλλον μπροστά μου και μου το άρπαξαν. Νιώθω σαν να μου έκλεψαν τις φιλοδοξίες μου, το μέλλον μου», λέει στη βρετανική εφημερίδα. Ο δικηγόρος της «Σαμάνθα», Σπένσερ Κιούβιν κατέθεσε αίτηση για αποζημίωση από το ίδρυμα Έπσταϊν και δήλωσε ότι η πελάτισσά του είναι πλέον πρόθυμη να μιλήσει στις Αρχές. Η ίδια είπε ότι αποφάσισε να αποκαλύψει τον εφιάλτη της επειδή ο Έπσταϊν είναι πλέον νεκρός κι η Μάξγουελ κρατείται στη φυλακή εν αναμονή της δίκης της, ενώ τόσο διάστημα φοβόταν.

Επέμεινε δε, ότι η κόρη του Βρετανού μεγιστάνα των ΜΜΕ Ρόμπερτ Μάξγουελ είναι «το πραγματικό τέρας» κι ότι θέλει να τη δει να σαπίζει στη φυλακή παρά να πεθάνει όπως ο Έπσταϊν, που αυτοκτόνησε στο κελί του πέρυσι. «Θέλω να τη δω να τιμωρείται. Δεν θέλω να πεθάνει. Πιστεύω ότι ο Έπσταϊν τη γλίτωσε ελαφρά αφαιρώντας τη ζωή του. Θα προτιμούσα να τον δω να υποφέρει. Κι αυτή πρέπει να υποφέρει, όπως έκανε όλες εμάς να υποφέρουμε», δήλωσε. Ο δικηγόρος της λέει ότι οι ισχυρισμοί της πελάτισσάς του επιβεβαιώνονται από τις έρευνες που έκαναν αστυνομικοί στην έπαυλη του Έπσταϊν, όπου βρήκαν «διάφορες σεξουαλικές συσκευές (…) που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε σαδομαζοχιστικού τύπου σεξουαλικές δραστηριότητες».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS