GNTM 4: H 19χρονη Κυβέλη κέρδισε στο ριάλιτι μόδας

GNTM 4: H 19χρονη Κυβέλη κέρδισε στο ριάλιτι μόδας

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου είναι η μεγάλη νικήτρια του GNTM 4, αν και η νίκη της δυσαρέστησε πολλούς φαν του ριάλιτι μόδας του Star.


Το 19χρονο μοντέλο κέρδισε τον τίτλο του Greece’s Next Top Model 4 και τα πολυπόθητα έπαθλα, το ποσό των 50.000 ευρώ, ένα αυτοκίνητο, κοσμήματα, ένα ρολόι αξίας 20.000 ευρώ και μια συνεργασία με ένα συμβόλαιο με ένα εκ των κορυφαίων και πιο ισχυρών πρακτορείων μοντέλων, παγκοσμίως, το Elite Models London.Η 19χρονη καλλονή, που ήταν συγκινημένη και πολύ χαρούμενη για τη νίκη της, ανέφερε μετά το τέλος του διαγωνισμού: «Το όνειρό μου από τη στιγμή που μπήκα στο παιχνίδι ήταν να νικήσω.Το κατάφερα, νιώθω πάρα πολύ περήφανη, νιώθω τρισευτυχισμένη. Απέδειξα και στον εαυτό μου τι μπορώ να καταφέρω. Εξελίχθηκα πάρα πολύ μέσα στο παιχνίδι. Γνώρισα πάρα πολύ όμορφους ανθρώπους και πολύ σημαντικούς του χώρου».

Ποια είναι η νέα νικήτρια του GNTM, Κυβέλη Χατζηευστρατίου

Η Κυβέλη είναι μόλις 19 ετών και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Ως άνθρωπος είναι αρκετά οργανωτική, ρεαλίστρια και ανεξάρτητη. Υποστηρίζει τον φεμινισμό, απεχθάνεται την κοινωνική καταπίεση και ονειρεύεται έναν κόσμο, όπου οι γυναίκες θα έχουν ίσα δικαιώματα. Στα 16 της, η Κυβέλη πόζαρε για πρώτη φορά στα πλαίσια μιας φωτογράφισης για κατάστημα ρούχων και την κέρδισε το modelling.

Τελειώνοντας το σχολείο, αποφάσισε να αφήσει πίσω της τη ζωή στην Κέρκυρα και να μετακομίσει στην Αθήνα για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της. Θαυμάζει τη Ναόμι Κάμπελ για τον δυναμισμό και τον αυταρχικό χαρακτήρα της.

Στον διαγωνισμό μπήκε με μοναδικό όπλο την αυτοπεποίθησή της και μεγάλο στόχο να γίνει ένα καταξιωμένο διεθνές μοντέλο. Το motto της μπαίνοντας στο GNTM 4 δήλωσε πως είναι το «Now or never».

Η προσωπική ζωή της Κυβέλης Χατζηευστρατίου
Εξίσου καλά είναι και στην προσωπική της ζωή η νικήτρια στου GNTM, Κυβέλη Χατζηευστρατίου. Μπορεί πριν από μερικούς μήνες η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα να συνάντησε τον Μάριο Κρητικό ο οποίος συστήθηκε ως σύντροφος της Κυβέλης φαίνεται όμως στο GNTM 4 η ίδια ήρθε πιο κοντά με έναν συμπαίκτη της.

Μετά τον τελικό του GNTM 4, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου αποκάλυψε ότι είναι ζευγάρι με τον συμπαίκτη της, τον Ντίνο Κρίτση. «Με τον Ντίνο είμαστε μαζί, οπότε χάρηκε πάρα πολύ για εμένα. Ήταν πολύ χαρούμενος, ενθουσιάστηκε, αγχώθηκε κιόλας», είπε η νεαρή κοπέλα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS