GNTM 4: Η υποβρύχια δοκιμασία και το μοντέλο που… πνίγηκε [βίντεο]

GNTM 4: Η υποβρύχια δοκιμασία και το μοντέλο που… πνίγηκε [βίντεο]

Το υγρό στοιχείο κυριάρχησε στο νέο επεισόδιο του GNTM 4 το βράδυ της Δευτέρας, μετά την αποχώρηση της Μαρίας στο προηγούμενο επεισόδιο, αλλά και τη νοσηλεία της Κυβέλης, μετά από επέμβαση στην οποία χρειάστηκε να υποβληθεί.

Αρχικά, ο Γιώργος Καράβας κι η Ζενεβιέβ Μαζαρί κάλεσαν τους παίκτες δίπλα στην πισίνα σε μία δοκιμασία επιβράβευσης, που αφορούσε φωτογράφηση για μεγάλη εταιρία design οπτικών. Τα μοντέλα έπρεπε να ποζάρουν με ύφος υπεροπτικό, σαν λουόμενοι μιας άλλης εποχής.

Η καλύτερη φωτογραφία ήταν των Στυλανού, Όλγας, Κυβέλης και Ναπολέοντα, με νικητή την Όλγα που κέρδισε το 3ο της challenge και ένα ζευγάρι γυαλιά.

Στη συνέχεια για τη δοκιμασία αποχώρησης τα μοντέλα έπρεπε να βουτήξουν και μέσα στην πισίνα, για την underwater φωτογράφηση που έχει να κάνει με τον αποχωρισμό και τρία συναισθήματα, που αυτός φέρνει μαζί του. Ένα άγαλμα σε κλίμακα 2:1 είχε τοποθετηθεί στην κινηματογραφική πισίνα και συμβόλιζε το στοιχείο, που πρέπει να αποχωριστούν τα μοντέλα, καθώς πόζαραν για τον φακό του Παναγιώτη Σιμόπουλου.

Οι διαγωνιζόμενοι είχαν και από ένα διαφορετικό συναίσθημα, που τους έδωσε ο Αγγαίος, ως νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας.

Ο πρώτος που έπρεπε να κάνει την δοκιμασία ήταν και ο Στυλιανός, ο οποίος και κατά την διάρκεια της δοκιμασίας, αλλά και μετά το τέλος της, έπαθε κρίση πανικού και απογοητεύτηκε από τον εαυτό του. Η Όλγα ήταν από την αρχή στο πλευρό του και προσπαθούσε να τον ηρεμήσει.

Σε αυτήν την απαιτητική δοκιμασία άλλοι πόζαραν με χάρη και με μία ανάσα για να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο κλικ ενώ άλλοι έφεραν στην επιφάνεια τις ανασφάλειές τους και τελικά βυθίστηκαν.

Στο τέλος της δοκιμασίας μόνο ο Αγγαίος και ο Ναπολέων ήταν πρόθυμοι να βυθιστούν στην πισίνα για την ομαδική φωτογράφιση μαζί με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τον Γιώργο Καράβα.

Σύμφωνα με την ομόφωνη γνώμη των κριτών, Όλγα και Κυβέλη είχαν τις δύο καλύτερες λήψεις τις βραδιάς. «Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο concept. Είχατε με διαφορά τις καλύτερες λήψεις. Η Όλγα ήταν ο ορισμός του ''πάθους'' και η Κυβέλη ο ορισμός της ''απόγνωσης''. Η καλύτερη φωτογραφία από τις δύο κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η εικόνα που θα κερδίσει είναι αυτή που έτυχε το πιο δύσκολο συναίσθημα. Και είναι της Κυβέλης» ανακοίνωσε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

Αντίθετα τις χειρότερες λήψεις στην υποβρύχια δοκιμασία είχαν η Αγάπη κι ο Στυλιανός. Όπως αποφάσισαν οι τέσσερις κριτές Άγγελος Μπράτης, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός, το μοντέλο που… πνίγηκε από τη δοκιμασία και αποχώρησε από το GNTM 4 ήταν ο Στυλιανός.

Αυτή που δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά της ήταν η Όλγα, με την οποία ο Στυλιανός είχε έρθει πολύ κοντά.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS