Γκόρντον Ράμσεϊ: Τα πρώτα πλάνα από το ταξίδι του διάσημου σεφ στην Ελλάδα μόλις κυκλοφόρησαν

Γκόρντον Ράμσεϊ: Τα πρώτα πλάνα από το ταξίδι του διάσημου σεφ στην Ελλάδα μόλις κυκλοφόρησαν

Τα πρώτα πλάνα από την εκπομπή του Γκόρντον Ράμσεϊ και της παρέας του, Τζίνο Ντ'ακάμπο και Φρεντ Σιριέιτς στην Ελλάδα, είναι γεγονός.

Πριν μερικούς μήνες, είχαν επισκεφτεί την Ελλάδα με σκοπό να διαφημίσουν τις ομορφιές της με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Αφού λοιπόν, ολοκλήρωσαν τα γυρίσματα και βρέθηκαν στην Κρήτη, την Σαντορίνη, την Μύκονο, την Αθήνα και τα μετέωρα, ήρθε η ώρα για τους θαυμαστές τους να δουν το τελικό αποτέλεσμα στο τηλεοπτικό δίκτυο του ITV.

O διάσημος σεφ ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ένα βίντεο, που τον δείχνει με την παρέα του να οργώνει ένα χωράφι, ενώ ταυτόχρονα, το ποτίζουν και το ψεκάζουν με τα κατάλληλα φάρμακα.

Το highlight του βίντεο φυσικά, είναι η στιγμή που ενώ ο Τζίνο Ντ'ακάμπο βρίσκεται πάνω στο τρακτέρ, προσπαθώντας να οργώσει το χωράφι, ο Γκόρντον Ράμσεϊ ξεκινάει να τον ψεκάζει στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένα «κυνηγητό» ανάμεσα στους τρεις σεφ, ψεκάζοντας ο ένας τον άλλο.

Όπως ανακοίνωσε στην ανάρτησή του, ο Γκόρντον Ράμσεϊ, το πρώτο επεισόδιο από το ταξίδι τους στην Ελλάδα, θα κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 21:00 στο ITV.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ