Γρηγόρης Πετράκος: Νέο βίντεο για τον κορωνοϊό - Αυτό λέγεται ανήθικος εκβιασμός και κακοποίηση

Γρηγόρης Πετράκος: Νέο βίντεο για τον κορωνοϊό - Αυτό λέγεται ανήθικος εκβιασμός και κακοποίηση

«Υποχρεωτικό είναι να απαλλαγούν τα παιδάκια από τις μάσκες που έχουν κρύψει τα χαμόγελα τους δυο χρόνια» υποστηρίζει ο Γρηγόρης Πετράκος.


Σε νέο βίντεο στα social media ο Γρηγόρης Πετράκος αναφέρεται για ακόμα μια φορά στην πανδημία και τα μέτρα που έχουν επιβληθεί για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Ο γνωστός τραγουδιστής κάνει λόγο για ανήθικο εκβιασμό και κακοποίηση, σημειώνοντας ότι πολύς κόσμος νιώθει οργή.

«Υποχρεωτικό είναι να επιστρέψουν οι υγειονομικοί που είναι σε αναστολή, ενώ τα νοσοκομεία ψυχορραγούν» αναφέρει στο νέο του βίντεο ο Γρηγόρης Πετράκος.

«Έδιωξε 10 χιλιάδες από αυτούς (σ.σ. υγειονομικούς). Τώρα λοιπόν δεν κινδυνεύουν από τον ιό οι ασθενείς, αλλά είναι ασφαλείς να πεθάνουν αβοήθητοι από τις πραγματικά θανατηφόρες ασθένειες για τις οποίες βρέθηκαν στο νοσοκομείο» συμπληρώνει.

Στο στόχαστρο οι επιστήμονες
«Υποχρεωτικό είναι να απαλλαγούν τα παιδάκια από τις μάσκες που έχουν κρύψει τα χαμόγελα τους δυο χρόνια. Όσο για την ψυχή τους που δεν ξέρουν το πρόσωπο και το χαμόγελο του συμμαθητή τους, κανείς από του μορφωμένους επιστήμονες των καναλιών δεν βλέπω να ανησυχεί. Δεν είστε άνθρωποι εσείς».

«Υποχρεωτικό είναι να γυρίσουν οι αθλητές, όλοι οι αθλητές, πίσω στην προπόνησή τους. Έχεις δηλαδή έναν αθλητή 20 ετών που 10 χρόνια λιώνει στην προπόνηση και επειδή δεν θέλει να ρισκάρει την υγεία του, δεν τον αφήνεις να τρέξει σε ανοιχτό χώρο ούτε με rapid».

«Μπορεί να πίνει καφέ σε ανοιχτό χώρο, αλλά δεν μπορεί να αθληθεί, ούτε να αγωνιστεί. Ξέρετε πώς λέγεται αυτό κύριοι; Λέγεται ανήθικος εκβιασμός και κακοποίηση» σημειώνει.

«Αυτή τη στιγμή, ο μισός κόσμος νιώθει οργή απέναντί σας και ο άλλος μισός νιώθει φόβο. Ξέρετε πώς λέγεται το πολίτευμα κατά το οποίο οι πολίτες φοβούνται το κράτος; Λέγεται τυραννία».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS