H Τζενιφερ Λόπεζ αποκαλύπτει την ιστορία πίσω από το παρατσούκλι J-Lo

H Τζενιφερ Λόπεζ αποκαλύπτει την ιστορία πίσω από το παρατσούκλι J-Lo

Πολύ πριν οι σύγχρονες σταρ των social media αρχίσουν να χτίζουν καριέρες πάνω στις καμπύλες τους, η Τζένιφερ Λόπεζ είχε ήδη δείξει το δρόμο και το έκανε χωρίς κανείς να μπορεί να αμφισβητήσει το ταλέντο της.

Η διασημότερη ίσως Λατίνα ποπ σταρ του πλανήτη είναι σήμερα 51 ετών και παραμένει μια πολύ όμορφη και αισθησιακή γυναίκα που απολαμβάνει τρεις ξεχωριστές καριέρες: στο τραγούδι, την υποκριτική και τον χορό.

Τώρα, η τραγουδίστρια, ηθοποιός και επιχειρηματίας στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΙnStyle αποκάλυψε πως προέκυψε το ψευδώνυμο J-Lo με το οποίο τη γνωρίζει ολόκληρος ο πλανήτης και έχει γίνει το παρατσούκλι της καθ 'όλη τη καριέρα της, που μετρά περισσότερα από 30 χρόνια.

ΥΝ 2021 04 09 09.55.16

Φωτογραφία: Ιnstagram jlo

«Το όνομα J.Lo προήλθε από τον αείμνηστο ράπερ Heavy D. Ήρθε στο στούντιο όταν έφτιαχνα το πρώτο μου άλμπουμ (το 1999) και με φώναζε Jenny-Lo, Jennifer-Lo ή J.Lo» , είπε στο InStyle.

«Οταν έκανα το δεύτερο άλμπουμ μου, αποφάσισα λοιπόν να το ονομάσω J.Lo (το 2001) και πιστεύω ότι τότε πραγματικά έδεσε».

Με το ίδιο άλλωστε ψευδώνυμο ονόμασε και τη σειρά ρούχων και αρωμάτων που κυκλοφόρησε αργότερα καθώς και τη νέα σειρά περιποίησης δέρματος.

Στη συνέχεια η Τζένιφερ Λόπεζ μίλησε και για την λαμπερή καριέρα της.

Είπε ότι εξακολουθεί να είναι απίστευτα παθιασμένη με τη δουλειά της αλλά ότι ποτέ δεν αισθάνθηκε ότι δουλεύει.

«Λατρεύω αυτό που κάνω. Είμαι παθιασμένη με αυτό. Δεν μου φαίνεται όμως ότι κάθε μέρα πηγαίνω στη δουλειά».

Μπορώ να πω ειλικρινά ότι ζω ένα όνειρο και είμαι ευγνώμων κάθε μέρα που ξυπνάω. Έχω ακούραστη ενέργεια για αυτό που κάνω. Έχω μια καταπληκτική ομάδα που με βοηθά τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά. Πιστεύω πραγματικά ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι να έχουμε υπέροχους ανθρώπους γύρω μας».

Εξίσου επιτυχημένη είναι η καριέρα της Τζένιφερ Λόπεζ στο Χόλιγουντ με την ίδια να εμπιστεύεται τον εαυτό της τώρα περισσότερο από ποτέ.

ΥΝ 2021 04 09 09.54.35

H Τζένιφερ Λόπες στα γυρίσματα της νέας της ταινίας/Φωτογραφία: Ιnstagram jlo

Στην ίδια συνέντευξη στο περιοδικό InStyle για το τεύχος του Μαΐου 2021, είπε: «Εχω την ίδια προσέγγιση στην υποκριτική και τον ίδιο δάσκαλο, τον Aaron Speiser, από τότε που ξεκίνησα για πρώτη φορά στα 20 μου».

Και συμπλήρωσε «Πρώτα εξετάζουμε μαζί το σενάριο, μιλάμε για τον χαρακτήρα και στη συνέχεια εξετάζουμε τα συναισθήματα της εμπειρίας του ήρωα.

Εμπιστεύομαι τον εαυτό μου τώρα περισσότερο από ποτέ», είπε.

Μάλιστα η Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε πώς όταν πρωτοξεκίνησε φοβόταν ότι θα ξεχάσει τα λόγια της ή ότι δεν θα μπορούσε να αποδόσει μπροστά στην κάμερα.

«Τώρα πια δεν έχω αυτά τα θέματα. Πάντα έλεγα ότι η προετοιμασία και η πρόβα με κάνουν να είμαι πολύ άνετη όταν έρθει η ώρα να παίξω, και με την εμπειρία, γίνεται ακόμα καλύτερο », συμπλήρωσε η Λατίνα σταρ που τώρα βρίσκεται στη Δομικανική Δημοκρατία για τα γυρίσματα της ταινίας Shotgun Wedding.

Παραδόξως, η Τζένιφερ Λόπεζ δεν αναφέρθηκε καθόλου στον αρραβωνιαστικό της Αλεξ Ροντρίγκεζ με τις φήμες για τη σχέση τους να εξακολουθούν να οργιάζουν παρά το γεγονός ότι διέψευσαν τον χωρισμό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS