Χάκαραν τον λογαριασμό του Σπύρου Μπιμπίλα στο Instagram: «Θλιβερό να υπάρχουν τέτοιου είδους άνθρωποι»

Χάκαραν τον λογαριασμό του Σπύρου Μπιμπίλα στο Instagram: «Θλιβερό να υπάρχουν τέτοιου είδους άνθρωποι»

Θύμα χάκερ έπεσε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα μπορεί ο λογαριασμός του να είναι ορατός στους followers όμως ο ίδιος δεν έχει πρόσβαση.

O πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών κατέθεσε μήνυση στη ΓΑΔΑ, όπου ούτε εκεί κατάφεραν να επαναφέρουν τον λογαριασμό του.

Σύμφωνα με τον ηθοποιό, χάκερ του έστειλε μήνυμα ότι αφού είναι δημόσιο πρόσωπο με πάνω από 50.000 ακόλουθους, πρέπει να ακολουθεί τις «συμβουλές» του.

Συγκεκριμένα ο Σπύρος Μπιμπίλας έγραψε στο Facebook: «Άγνωστος χάκερ παραβίασε και εξαφάνισε το προφίλ μου στο instagram "spyros mpimpilas" ώστε να μην μπορώ να το διαχειριστώ, ενώ εσείς το βλέπετε, στέλνοντας μήνυμα ότι αφού είμαι δημόσιο πρόσωπο με πάνω από 50.000 ακόλουθους, πρέπει να ακολουθώ τις "συμβουλές" του…Kατεθεσα μήνυση κατ' αγνώστου στην ΓΑΔΑ, όπου ούτε εκεί μπορέσαν να βοηθήσουν για την επαναφορά του.. θλιβερό να υπάρχουν τέτοιου είδους άνθρωποι..».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ