Χαμός στο Survivor: «Αρκετά το βούλωσα για όσα είδα Σοφιάννα! Θα βγούνε όλα στη φόρα και δεν θα ξέρεις πού να κρυφτείς»

Χαμός στο Survivor: «Αρκετά το βούλωσα για όσα είδα Σοφιάννα! Θα βγούνε όλα στη φόρα και δεν θα ξέρεις πού να κρυφτείς»

Εναντίον... όλων ο Τάκης Καραγκούνιας στο Survivor, ο οποίος φωνάζει και τσακώνεται με τους πάντες ακόμα και στα αγωνίσματα.


Οι εντάσεις και οι τσακωμοί στο Survivor συνεχίζονται με τον Τάκη Καραγκούνια να λέει μιλώντας στην κάμερα πως θα αρχίσει να μιλάει, τονίζοντας πως: «Αρκετά έχω βουλώσει το στόμα μου σε ό,τι έχω δει και έχω ακούσει. Κάποια στιγμή θα βγούνε όλα στη φόρα Σοφιάννα μου και δεν θα έχεις μέρος να κρυφτείς».

Ο Άρης Σοϊλέδης, μιλώντας επίσης στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης για τον Τάκη Καραγκούνια τόνισε πως: «Τροφοδοτείται μάλλον από τους τσακωμούς και θέλει να ζει από αυτούς».

Ωστόσο τα υπονοούμενα και οι εντάσεις συνεχίζονται και κατά την διάρκεια των αγωνισμάτων, όπως φαίνεται και στο τρέιλερ, αφού οι συμπαίκτες του Καραγκούνια του επισημαίνουν πως είναι αγενής κι εκείνος τους ειρωνεύεται.

Μάλιστα ο Τάκης Καραγκούνιας συνεχίζει να είναι ο... «πρωταγωνιστής» των τσακωμών και ξεσπά στο συμβούλιο του νησιού εναντίος του Μαρτίκα.

«Γλείφεις τους πάντες και τα παιδιά, τους λες θα σας πάω εδώ κι εκεί... Διαστρεβλώνει την αλήθεια συνέχεια και λέει τα πράγματα όπως θέλει! Από αυτό τον αχρείο που λέγεται Μαρτίκας κι αυτή είναι η γνώμη μου και δεν αλλάζει με τίποτα», λέει φωνάζοντας.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS