Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: Έβγαλαν τα «άπλυτά» τους στη φόρα

Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη: Έβγαλαν τα «άπλυτά» τους στη φόρα

«Σου κου family» έκαναν το πλατό του After Dark, ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη, με το ζευγάρι να μιλά για τον δεσμό του και την Αντελίνα να αποκαλύπτει πράγματα από τη συνεργασία της με τον Alpha και τον τρόπο που αποχώρησε.

Ο κόσμος ζητούσε από το ζευγάρι να κάνει μια εκπομπή μαζί, κάτι το οποίο ήθελε και η Αντελίνα. «Ήταν κάτι βραδιές δύσκολες που διάβαζα κάτι κριτικές και έκλαιγα. Είναι ο καλύτερος ψυχοθεραπευτής. Είμαστε ένα ζευγάρι που έχουμε ένταση, όμως όταν κάτι πάθει ο ένας ή ο άλλος, συσπειρωνόμαστε. Του έλεγα τότε να είμαστε μαζί», είπε η Αντελίνα.

«Το timing ήρθε, είχε έρθει και σε κάποια live του Big Brother και έκανε τα κονέ της…», συμπλήρωσε ο Χάρης, ο οποίος παραδέχτηκε ότι της ζητούσε να είναι στο πλευρό του.

«Μετά την εμπειρία μου με τον Alpha κατέληξα ότι ο καθένας έχει τη γωνιά του. Πρέπει να νιώθεις καλά. Εγώ με τον ΣΚΑΪ ένιωσα μια αγκαλιά, πριν υπογράψω. Εγώ ήθελα ζωντανό και είμαι πολύ τυχερή».

Η Αντελίνα κάνει κουμάντο στο σπίτι, κάτι που παραδέχτηκε ο Χάρης για να λήξει το θέμα. «Ό,τι έχω στο μυαλό μου θα το πετύχω κι ας περιμένω 100 χρόνια».

Για τη συνεργασία της με τον Alpha είπε: «Όταν έφυγα τα έβλεπα διαφορετικά. Όταν φεύγεις από κάπου έχεις θυμό και κάποια πράγματα τα συσσωρεύεις. Δεν ήμουν ο εαυτός μου. Όταν θες να με κάνεις κάτι άλλο από αυτό που είμαι υπάρχει πρόβλημα. Εγώ ξεκίνησα κουτσή σεζόν, τον Μάιο, πήγε όπως πήγε, το έπαιρνα όλο πάνω μου. Πολύ είπαν γιατί το έκανα και γιατί δεν χτύπαγα το χέρι μου στο τραπέζι. Όχι, δεν μπορούσα. Λεκτικά η πρόταση ακουγόταν πολύ ενδιαφέρον, αλλά τελικά δεν μου άρεσε. Ήταν μάθημα, γιατί αν δεν το είχα περάσει δεν θα εκτιμούσα αυτό που έχω σήμερα».

Για την εμπειρία στο Big Brother και τον Ανδρέα Μικρούτσικο ο Χάρης είπε: «Έχω σβήσει ότι με προβλημάτισε. Κρατάω ότι έκανα ένα υπερεντατικό μάθημα τηλεόρασης, σε δύσκολες συνθήκες. Με τον Ανδρέα έχουμε πιο πολλά κοινά από ότι διαφορές. Από γούστα στη μουσική, τον αθλητισμό… Είχαμε πολλά κοινά και διαφορές. Χωρίς τον Ανδρέα δεν θα μπορούσε να είχε βγει η εκπομπή. Η παρουσία αυτής της κινητής πείρας και ενός γυμνού τύπου στα αγκάθια, γιατί έτσι ένιωθα… Είχε φανατικό κοινό αυτή η εκπομπή. Όταν υπήρχαν χιλιάδες τύποι να μου εύχονται να πάθω κακό, ή η γυναίκα μου ή τα παιδιά μου, λες δεν μπορεί να μην έχεις ζωή και η ζωή σου να είναι πώς εγώ κοίταξα κάποιον. Δεν θα έλεγα όχι στο Big Brother 2, θα το συζητούσα».

Ο Χάρης θεωρεί ότι η Αντελίνα είναι τελείως διαφορετική στο σπίτι από ότι είναι μπροστά στην κάμερα. «Την κάθε εκπομπή την αντιμετωπίζω σαν πρεμιέρα», εξήγησε η Αντελίνα και κάπως έτσι ξεκίνησε η διαφωνία μεταξύ τους.

«Ο Χάρης έχει κουτάκια στο μυαλό του, ενώ εγώ βλέπω πάνω του κάποια πράγματα. Είναι καλλιτέχνης και το να ανοιχτεί θα τον κάνει καλύτερο. Το να έρθει σε ανθρώπινη επαφή θα τον κάνει σίγουρα καλύτερο. Το άλλο, επιμένω ότι έχει φωνάρα. Του λέω θέλω να τραγουδάς και έχει το κόλλημα ότι θα σκεφτούν ότι χρησιμοποιεί την εκπομπή για να τραγουδήσει. Ο Χάρης ζει για να μη βγει καθόλου από το ηθικό κουτάκι του», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από τα social media. «Δεν είχα facebook και μου το έκανε η αδερφή μου που σπούδαζε στην Ιταλία, για να μιλάμε», είπε η Αντελίνα.

«Κάποιος μου έκανε πρόσκληση στο Facebook, τη δέχομαι. Για ενάμιση χρόνο δεν είχα το όνομά μου και δεν είχα και φωτογραφία. Δύο χρόνια μετά, καλοκαίρι του 2009, στην Πάρο, μόνος. Εκείνη μου έκανε like, την παρατηρώ στα like, έκανα κι εγώ…», πρόσθεσε εκείνος.

«Θα σε πείραζε να σου κάνω like σε όλες τις φωτογραφίες ή θα ήμουν γραφικός» της έστειλε ο Χάρης και έτσι ξεκίνησε η επικοινωνία. Οι δυο τους αντάλλαξαν τηλέφωνα και όταν της έστειλε το πρώτο μήνυμα, ήταν στο γήπεδο για να δει τον Παναθηναϊκό. Το μήνυμα έλεγε «Είτε το θέλεις είτε όχι σε παίρνω μια αγκαλιά και σου στέλνω ένα γλυκό φιλί».

«Μιλάγαμε ώρες καθημερινά, από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 6-7 το πρωί», είπε η Αντελίνα. Ο Χάρης την έχει αποθηκευμένη στο κινητό του από τότε ως «Η γυναίκα μου».

«Ήμουν ελεύθερος, είχα το δικό μου σπίτι και έλεγα ότι θα κάνω ότι γουστάρω. Ξαφνικά μπαίνει μια γυναίκα στη ζωή σου και ενώ έχεις 20 να περιμένουν στην ουρά, αυτή λέει “συγγνώμη, φύγετε αυτός είναι δικός μου”. Ήρθε και τις έδιωξε όλες», δήλωσε ο Χάρης, με την Αντελίνα να σχολιάζει.

«Κάνουμε το πρώτο ραντεβού τον Οκτώβριο, έχουμε πει τα πάντα. Για παιδιά, τα πάντα. Εγώ δεν πήγαινα στην Πάρο. Πάμε στη Ναύπλιο και την Κυριακή που είναι να φύγουμε με παίρνει ο μπαμπάς μου και μου λέει έλα από την Επίδαυρο. Φτάνουμε Επίδαυρο, το ήθελε κι εκείνος να πάμε, έχω πάρει τη μητέρα μου και της το λέω και ο Χάρης με τον πατέρα μου έπαιζαν πινγκ πονγκ.»

Ο πατέρας της Αντελίνας είναι αυστηρός, αλλά ο Χάρης δεν μάσησε. «Ακούγοντας κάποιος την ιστορία μπορεί να σκεφτεί περίεργα. Το θέλαμε και οι δύο. Όταν του είπα ότι “κάποιος θα γίνει μπαμπάς”, πέταξε από τη χαρά του. Όταν πήγαμε στον πεθερό μου και το είπαμε δάκρυσε. Ήταν σαν να γνωριζόμαστε χρόνια», συνέχισε η Αντελίνα.

«Βλέποντας τον Χάρη στο πρόσωπο μου θύμισε πολύ την οικογένειά μου. Μοιάζει στον μπαμπά μου. Έχουμε κάτι μαγικό. Μία οικειότητα σε όλα. Μπορώ να πω την πιο κρυφή μου σκέψη, αυτό που ακριβώς αισθάνομαι, το οποίο έχει τελειώσει σε 2 λεπτά. Μου συγχωρεί και του συγχωρώ τα πάντα. Δεν έχει περάσει από το κεφάλι μου ποτέ να χωρίσω», πρόσθεσε.

Το εξομολογητήριο

Το αποψινό εξομολογητήριο ήταν διαφορετικό. Η Αντελίνα πήρε τη θέση του Θέμη Γεωργαντά και ρώτησε τον σύζυγό της Χάρη.

«Μου λες τα πάντα ή κρατάς μυστικά;», ρώτησε και ο Χάρης απάντησε: «Σου λέω αυτά που χρειάζεται να ξέρεις».

«Ποιος σημείο του σώματός μου λατρεύεις;» – «Το στήθος σου».

«Θα ήθελες να αλλάξω κάτι πάνω μου;» – «Θα ήθελα να γίνεις μελαχρινή».

«Από το 1 ως το 10 που βάζεις το σεξ στη σχέση μας;» – «8».

«Με έχεις απατήσει;», ρώτησε η Αντελίνα και ο Χάρης είπε γελώντας «Ποτέ». Καταλαβαίνετε τι ακολούθησε!,

Αντιστροφή ρόλων

Ο Χάρης πήρε θέση και ρώτησε: «Τι σκέφτηκες την πρώτη φορά που με είδες» – «Μου άρεσες πολύ».

«Θα σε πείραζε αν διατηρούσα φιλική σχέση με πρώην μου;» – «Διατηρείς και θέλω να σε πνίξω».

«Από το 1 ως το 1.000 που βάζεις το σεξ στη σχέση μας;»… Καμία απάντηση.

«Πόσες φορές έχεις ψάξει το κινητό μου;» – «Τελευταία φορά πριν από δυο βδομάδες το computer σου. Είχα φάει φρίκη γιατί είδα κάτι audio sex. Αυτό ήταν τελικά ένα forum για να συγκεντρώνονται εκεί οι μουσικοί».

«Θα συγχωρούσες την απιστία;» -«Το έχω κάνει ήδη».

«Σε έχουν φλερτάρει στα social media και δεν μου το έχεις πει;» – «Ναι»

Ένα τραγούδι του που δεν της αρέσει είναι «Ο άρχοντας του κόσμου».

«Πιστεύεις ότι είμαι ο τέλειος άντρας;» – «Ναι», με διαβολάκια.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ