«Χείμαρρος» ο Ψινάκης – Η μόνη Eurovision που θα απολαύσουμε είναι του Κοκλώνη – «Στην ΕΡΤ έχουν πάθει εγκεφαλικό;»

«Χείμαρρος» ο Ψινάκης – Η μόνη Eurovision που θα απολαύσουμε είναι του Κοκλώνη – «Στην ΕΡΤ έχουν πάθει εγκεφαλικό;»

Την υπόσχεση που είχε δώσει στον Νίκο Κοκλώνη, όταν τον φιλοξένησε στην εκπομπή του, «Έλεος», κράτησε ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος θα είναι ο 5ος κριτής του J2US, στο αποψινό, έκακτο live του J2US, το οποίο θα έχει άρωμα Eurovision.

«Όταν είχε έρθει ο Κοκλώνης στο “Έλεος” με είχε καλέσει και του είχα υποσχεθεί ότι θα έρθω. Χαίρομαι που είναι αυτό το live, της Eurovision. Η μόνη Eurovision που θα απολαύσουμε είναι του Κοκλώνη», σχολίασε στην κάμερα της «Super Κατερίνα» ο Ηλίας Ψινάκης,και μίλησε για την κριτική επιτροπή του J2US.

«Είναι όλοι φίλοι μου, τους ξέρω από τα ξεκινήματά τους. Είμαι πολύ χαρούμενος, γιατί η τελευταία μου εμπειρία με κριτική επιτροπή, η υποδοχή δεν ήταν τόσο φιλική», τόνισε.

Για τον Βίκτωρα Βερνίκο και την εμφάνισή του στη φετινή Eurovision, απάντησε: «Το παιδάκι δεν μπορώ να το κρίνω. Δεν κρίνω τους καλλιτέχνες. Στην ΕΡΤ ή έχουν πάθει εγκεφαλικό ή πρέπει να απολυθούν άμεσα, να φάνε σουτ. Δεν γίνεται να ντύνεις ένα παιδί προσκοπάκι και να εκπροσωπεί τη χώρα. Αν δεν έχουν πάθει εγκεφαλικό, σημαίνει ότι δεν ξέρουν να επιλέγουν τραγούδια».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ