Ο χειρότερος παρκαδόρος ever; Εκανε 8 λεπτά για να παρκάρει σε ένα... σχεδόν άδειο πάρκινγκ [βίντεο]

Ο χειρότερος παρκαδόρος ever; Εκανε 8 λεπτά για να παρκάρει σε ένα... σχεδόν άδειο πάρκινγκ [βίντεο]

Πόση ώρα μπορεί να χρειαστεί κάποιος για να παρκάρει το αυτοκίνητό του όταν έχει δύο ελεύθερες θέσεις πάρκινγκ; Αυτός ο οδηγός, πάντως χρειάστηκε 8 ολόκληρα λεπτά και έχει χαρακτηριστεί ως ο χειρότερος στο παρκάρισμα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο νοσηλευτής Αντρέι Ντάλκα χαλάρωνε στο μπαλκόνι του διαμερίσματός του, όταν ένας οδηγός Toyota τράβηξε την προσοχή του καθώς προσπαθούσε να παρκάρει σε μια αρκετά εύκολη θέση. Ο 27χρονος δεν μπόρεσε να αντισταθεί και να μην καταγράψει σε βίντεο το περιστατικό στο οποίο ένας 30χρονος αποτυγχάνει να παρκάρει σε τέσσερις διαφορετικές θέσεις προτού τελικά το πετύχει μετά από περισσότερες από 10 προσπάθειες.

Ακόμη και η 26χρονη κοπέλα του Σόφι Ντάνιελς και ο ξάδερφός του, ο 25χρονος Τζέικομπ Ντάλκα, έμειναν να χαζεύουν τις προσπάθειες του οδηγού, ζητώντας του μάλιστα, να ξαναπεράσει τις εξετάσεις για το δίπλωμα οδήγησης.

Ο Αντρέι αργότερα ισχυρίστηκε πως θα μπορούσε να είναι ένας από τους χειρότερους οδηγούς στη Βρετανία και αποκάλυψε μία εβδομάδα μετά το περιστατικό πως ο οδηγός δεν έχει μετακινήσει ακόμη το όχημά του.

«Επώδυνο να το βλέπει κανείς»
Ο λάτρης των αυτοκινήτων δημοσίευσε το βίντεο στο λογαριασμό του στο Facebook λίγα μόλις λεπτά αφότου συνέβη και ορισμένοι χρήστες το περιέγραψαν ως «επώδυνο να το βλέπει κανείς» ενώ πολλοί χαρακτήρισαν τον οδηγό «μη ασφαλή για να κυκλοφορεί στο δρόμο».

Ο Αντρέι, που ζει στο Άσφορντ του Κεντ, είπε: «Ήταν πολύ ντροπιαστικό. Δεν ξέρω πώς πήρε το δίπλωμα, αυτό είναι που με ανησυχεί. Το αστείο ήταν το γεγονός πως υπήρχαν ευθείες γραμμές που έδειχναν πού να σταθμεύσεις και υπήρχαν πολλές κενές θέσεις. Θαυμάζω την επιμονή του γιατί ορισμένοι θα είχαν εγκαταλείψει την προσπάθεια. Συνέχισε να πηγαίνει μπρος και πίσω και αυτό ήταν που τράβηξε την προσοχή μου. Ήταν σοκαριστικό να τον παρακολουθώ. Θα μπορούσα να τον χαρακτηρίσω τον χειρότερο παρκαδόρο στη χώρα. Ίσως πάλι να είναι καλός οδηγός αλλά να μην ξέρει να παρκάρει. Ήταν μια ανακούφιση που στο τέλος τα κατάφερε, αλλά από τότε δεν έχει μετακινήσει το αυτοκίνητό του».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ