Ο Χιου Γκραντ μετά από 26 χρόνια αποκαλύπτει γιατί απάτησε την Λιζ Χάρλεϊ με την ιερόδουλη

Ο Χιου Γκραντ μετά από 26 χρόνια αποκαλύπτει γιατί απάτησε την Λιζ Χάρλεϊ με την ιερόδουλη

Είναι ένα από τα σκάνδαλα του Χόλιγουντ που έχουν γραφτεί στην ιστορία. Ο λόγος για τον Χιου Γκραντ και την επί δεκατρία χρόνια επίσημα αγαπημένη του, Λιζ Χάρλεϊ.

Οι δυο τους μπορεί να υπήρξαν ζευγάρι για πολλά χρόνια όμως η σχέση αυτή στιγματίστηκε από μια μεγάλη απιστία.

Ο ηθοποιός πιάστηκε το 1995 μέσα στο αυτοκίνητό του σε ερωτικές περιπτύξεις με την ιερόδουλη Ντιβάιν Μπράουν. Αφού συνελήφθη για προσβολή δημοσίας αιδούς και αναγκάστηκε να πληρώσει πρόστιμο 1.180 δολαρίων, ο ίδιος ντροπιασμένος είχε δηλώσει τότε: «Έκανα μια έκφυλη πράξη και ζητώ συγγνώμη».

Η Λιζ Χάρλεϊ συγχώρεσε τον Χιου Γκραντ, παρά τη δημόσια διαπόμπευση που βίωσε όταν την απάτησε με την ιερόδουλη κι ενώ οι παπαράτσι καραδοκούσαν.

Τι οδήγησε όμως τον Χιου Γκραντ στην απιστία;

«Το πρόβλημα ήταν πως εκείνη την εποχή έβγαινε στα σινεμά η πρώτη μου αμερικάνικη ταινία. Το ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα, ήταν πως την είχα μολις δει σε έναν κινηματογράφο και είχα τρομάξει με το πόσο κακός ήμουν. Όλοι έλεγαν πως ήμουν τέλειος βέβαια. Το μυαλό μου δεν ήταν καθόλου νηφάλιο, ένιωθα πάρα πολύ άσχημα με αυτό που είχα δει» εξήγησε ο Χιου Γκραντ σε podcast στον Μαρκ Μάρον».

Εντύπωση βέβαια προκαλεί το γεγονός πως η ταινία στην οποία αναφέρεται ο Χιου Γκραντ είναι το «9 Μήνες» στην οποία συμπρωταγωνίστησε με την Τζούλιαν Μουρ και η οποία πήγε εξαιρετικά καλά στο box office.

Ειδικότερα ξεπέρασε τα 180 εκατομμύρια σε εισπράξεις παγκοσμίως ενώ ήταν και η ταινία που έκανε τον Χιου Γκραντ διάσημο.

Τελικά ο χωρισμός του με την Λιζ Χάρλεϊ ήρθε αρκετά αργότερα και συγκρεκριμένα το 2000 και μάλιστα εντελώς φιλικά. Χώρισαν με τόσο καλό τρόπο που ο Χιου Γκραντ είναι νονός ενός από τα παιδιά της Λιζ Χάρλεϊ ενώ μέχρι και σήμερα παραμένουν δυο καλοί φίλοι.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ