Αμερικανικά ΜΜΕ: Χωρίζουν Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ -Ζουν χώρια

Αμερικανικά ΜΜΕ: Χωρίζουν Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ -Ζουν χώρια

«Βόμβα» έσκασε στα Αμερικανικά ΜΜΕ που αναφέρουν πως η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ είναι «ένα βήμα» πριν το διαζύγιο.

Το διάσημο ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και έξι χρόνια και έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, ωστόσο τα πράγματα στην σχέση τους δεν πηγαίνουν καθόλου καλά τους τελευταίους μήνες.

Αναφορές στις ΗΠΑ τονίζουν πως ο γάμος τους οδεύει προς το τέλος, με πηγή κοντά στο ζευγάρι, να αναφέρει σε βρετανικό ταμπλόιντ πως «Κρατούν χαμηλό προφίλ (για το θέμα), αλλά έχουν τελειώσει. Η Κιμ έχει προσλάβει την Λόρα Βάσερ και βρίσκονται σε συνομιλίες επίλυσης της σχέσης τους»
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στις ΗΠΑ, αναφέρεται πως το διαζύγιο «επίκειται» για το ζευγάρι που ζει χώρια το τελευταίο διάστημα, καθώς ο Γουέστ έχει εγκατασταθεί στο ράντσο του στο Γουαϊόμινγκ.

Το 2020 ήταν μια ταραχώδης χρονιά για το ζευγάρι, με τον Κάνιε να έχει φέρει στα όριά της την Κιμ, βάζοντας μέχρι και υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ. Μία σειρά από εκρήξεις του προκάλεσαν κρίση στον γάμο, με την Κιμ να εμφανίζεται δακρυσμένη στο αυτοκίνητο με τον σύζυγό της, με τον οποίο είχαν μια συζήτηση για την σχέση τους.

Λίγο μετά την συζήτηση αυτή, πήγαν μαζί με τα παιδιά τους ένα ταξίδι αναψυχής στην Δομινικανή Δημοκρατία, ωστόσο φαίνεται πως δεν ήταν αρκετό για να κρατήσει μαζί το ζευγάρι.

Πηγή: Ο Γουέστ έχει εγκαταλείψει την οικογένεια Καρντάσιαν
Οπως αναφέρει η Daily Mail, δεν πέρασε απαρατήρητο ότι τα Χριστούγεννα για πρώτη φορά ο Γουέστ δεν δημοσίευσε φωτογραφίες με κάποιο από τα μέλη της οικογένειας Καρντάσιαν, ενώ από τον Νοέμβριο, μετά τις εκλογές, δεν ποστάρει στο twitter, πέρα από ελάχιστες φορές και χωρίς την Κιμ, συνήθως με τον ίδιο να οδηγεί το αυτοκίνητό του. Η τελευταία φορά που εμφανίστηκε δημόσια με την οικογένεια Καρντάσιαν, ήταν τον Οκτώβριο στα 40α γενέθλια της Κιμ. Από τότε, έχει κάνει το Γουαϊόμινγκ την βάση του. Μάλιστα, μία ημέρα μετά τα γενέθλια της Κιμ έφυγε για την Ταϊτή μόνος του.

«Εμφανίστηκε αργά και έφυγε νωρίς. Το μόνο που έκανε ήταν να πάει το ολόγραμμα του πατέρα της, Ρόμπερτ Καρντάσιαν και μετά έφυγε όσο πιο γρήγορα μπορούσε», ανέφερε πηγή στην Page Six προσθέτοντας πως ο Κάνιε «Εχει εγκαταλείψει την οικογένεια. Δεν θέλει να έχει σχέση μαζί τους».

Αλλη πηγή στο PEOPLE ανέφερε την ίδια ώρα πως το ζευγάρι «ζει χωριστές ζωές. Η Κιμ εργάζεται σε σημαντικά πρότζεκτ γι’ αυτήν και ο Κάνιε σε δικά του». Τονίζει πως προσπαθούν να μην αφήσουν το επικείμενο διαζύγιο να επηρεάσει την καθημερινότητά τους και γι’ αυτό εστιάζουν στις επαγγελματικές δραστηριότητές τους το τελευταίο διάστημα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 18|04|24 17:22

Cupra Leon e-TSI 150 PS ... Με σπορ DNA [test]

 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ