House of Fame: Η εντυπωσιακή έναρξη του πρώτου Live και η εκθαμβωτική Φουρέιρα

House of Fame: Η εντυπωσιακή έναρξη του πρώτου Live και η εκθαμβωτική Φουρέιρα

Μπορεί το πρώτο Live να είχε προγραμματιστεί για την προηγούμενη Παρασκευή, ωστόσο ο σταθμός αναγκάστηκε να αλλάξει τα σχέδιά του, αφού το εντυπωσιακό πλατό δεν είχε ολοκληρωθεί, κρατώντας έτσι σε μεγαλύτερη αγωνία τους συμμετέχοντες του House of Fame.

Λίγο μετά τις 21:00 η Ελένη Φουρέιρα καλησπέρισε τους τηλεθεατές για πρώτη φορά, από το stage του talent show. 

Στις θέσεις των κριτών, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Καίτη Γαρμπή, ο Φοίβος αλλά και ο Γιώργος Αρσενάκος, έτοιμοι να συναντήσουν από κοντά για πρώτη φορά τους σπουδαστές της μουσικής Ακαδημίας.Σε ζωντανή σύνδεση με την Ακαδημία οι καθηγητές θα δίνουν το δικό τους σχόλιο στις εμφανίσεις που θα παρακολουθούν. Η κριτική επιτροπή όμως θα είναι εκείνη που θα κάνει την τελική αξιολόγηση. Μία σημαντική λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει τη διαφορά είναι το ό,τι από την τελική βαθμολογία θα αφαιρεθούν τέσσερις βαθμοί από τον σπουδαστή που θα έχει ψηφιστεί αρνητικά από τους συγκάτοικούς του.

Τρεις υποψήφιοι θα αναδειχθούν μέσα από τη διαδικασία της αξιολόγησης της κριτικής επιτροπής και το τηλεοπτικό κοινό θα έχει μία ολόκληρη εβδομάδα για να στηρίξει με την ψήφο του τον αγαπημένο του σπουδαστή κρατώντας τον μέσα στην Ακαδημία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS