Χριστίνα Παππά: «Σήκωσε χέρι πάνω μου και τον χώρισα αμέσως»

Χριστίνα Παππά: «Σήκωσε χέρι πάνω μου και τον χώρισα αμέσως»

Η Χριστίνα Παππά μίλησε στο περιοδικό «Εγώ» για τις σκηνές ζήλιας που έχει δεχτεί, ενώ αποκάλυψε πως υπήρξε σύντροφός της που σήκωσε χέρι.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως είναι αρκετά χρόνια μόνη της ενώ στην ερώτηση γιατί δεν έχει ξαναπαντρευτεί είπε: «Ούτε καν, ούτε μια στο εκατομμύριο. Να κάνω την ίδια συνταγή συνέχεια; Το έκανα μια, το έκανα δυο δεν πέτυχε, οπότε τελείωσε το θέμα. Έκλεισα σαν γυναίκα».

Ωστόσο διευκρίνισε: «Από την άλλη, ποτέ μη λες ποτέ σε αυτή τη ζωή. Ωστόσο λέω όχι είμαι κάθετη, δεν θέλω γάμους μια χαρά περνάω έτσι».

Μιλώντας για τις γενοκτονίες και αν υπήρξε σύντροφός σας που να της φέρθηκε κακοποιητικά είπε: «Με την έννοια της κακοποίησης δεν έχω δεχτεί, αλλά μικρή έχω δεχτεί σκηνές ζήλιας και ήταν και λίγο επικίνδυνο».

Ωστόσο αποκάλυψε ότι υπήρξε κάποιος άντρας που σήκωσε χέρι πάνω της λέγοντας: «Μόνο μια φορά. Ήταν ένα χαστούκι. Τον χώρισα κατευθείαν. Νομίζω αν γίνει μια φορά θα γίνει ξανά».

Τέλος αναφέρθηκε στην απιστία για την οποία είπε: «Δεν μου αρέσει, ωστόσο την έχω συγχωρέσει. Και όποιος λέει ότι δεν συγχωρώ, θα πει ψέματα».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS