Η άβολη πρόταση γάμου - Είπε το «ναι»;

Η άβολη πρόταση γάμου - Είπε το «ναι»;

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και η πιο αμήχανη δημόσια πρόταση γάμου όλων των εποχών. Ένα βίντεο στο TikTok που τραβήχτηκε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς δείχνει μια γυναίκα ταπεινωμένη καθώς ο σύντροφός της της κάνει πρόταση γάμου μπροστά σε πλήθος αγνώστων ανθρώπων.

Το βίντεο- το οποίο κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας και δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα - ξεκινά με την άγνωστη γυναίκα να διασκεδάζει σε ένα μαγαζί στη Χαβάη πριν σταματήσει η μουσική και ο άντρας της πάρει το μικρόφωνο.

«Omg σταμάτησαν ολόκληρο πάρτι για να κάνει πρόταση γάμου αυτός ο τύπος και το κορίτσι δεν το έχει με όλο αυτό» έγραψε η αυτόπτης μάρτυρας Cass κάτω από το βίντεο, το οποίο έχει περισσότερες από 4 εκατομμύρια προβολές.

«Περιμένετε μέχρι το τέλος», πρόσθεσε. «Αυτό ήταν το πιο αμήχανο πράγμα που έχω δει ποτέ».

Στο viral βίντεο, η γυναίκα φαίνεται να δείχνει αμήχανη καθώς την καλεί στη σκηνή ο αγαπημένος της.

«Θέλω να σου πω ότι είμαι τρελά ερωτευμένος μαζί σου», λέει ο άντρας στην αγαπημένη του καθώς εκείνη τον πλησιάσει διστακτικά.

Προφανώς αγνοώντας την αντίδραση της ταπεινωμένης φίλης του, ο άντρας γονατίζει πριν συνεχίσει την ερωτική του εξομολόγηση: «Είσαι ο έρωτας της ζωής μου και θα με κάνεις τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο στον κόσμο. Θα με παντρευτείς;».
Την ερώτηση του άνδρα ακολούθησε μια παρατεταμένη σιωπή. Στη συνέχεια τη ρωτά πιεστικά: «Ένα απλό ναι ή όχι».

 

@caesthetically WAIT UNTIL THE END. That was the most awkward thing I’ve ever witnessed. 💀 #nye #proposal ♬ original sound - cass

«Θεέ μου», απάντησε η γυναίκα η οποία φάνηκε να είναι σε εξαιρετικά με μια άβολη θέση στο πρόσωπό της.

Τελικά ο άνδρας πήρε εκβιαστικά το πολυπόθητο «ναι» που ήθελε να ακούσει.

Το πλήθος χειροκροτούσε καθώς η γυναίκα έβαζε το δαχτυλίδι αρραβώνων στο δάχτυλό της, αλλά η μέλλουσα νύφη δεν εντυπωσιάστηκε.

Αργότερα η κάμερα την έπιασε να καβγαδίζει με τον νέο της αρραβωνιαστικό και φάνηκε να λέει: «Γιατί το έκανες αυτό;».
Οι followers στα social media έγραψαν κάτω από το βίντεο τις απόψεις τους με πολλούς να εκφράζουν την αντίθεσή τους στις δημόσιες προτάσεις γάμου.

«Γι' αυτό είπα στον αρραβωνιαστικό μου πώς ήθελα να είναι η πρότασή μου. Ιδιωτική, δημόσια ή μπροστά στην οικογένεια. Αυτά είναι σημαντικά ερωτήματα που πρέπει να θέσουμε», σχολίασε κάποιος.

«Το πώς θα κάνετε την πρόταση γάμου πρέπει πάντα να συζητιέται. Το πότε θα κάνεις την πρόταση πρέπει να είναι η έκπληξη», δήλωσε ένας δεύτερος.

Ένας άλλος που συμμετείχε στην κουβέντα είπε ότι ήθελε να μάθει απεγνωσμένα περισσότερες πληροφορίες για το ζευγάρι.

«Θέλω να μάθω την ιστορία εδώ. Ήξερε ότι δεν θα της άρεσε μια δημόσια πρόταση γάμου; Ή πίστευε ότι έτσι θα την έκανε να πει το ναι; Τόσες πολλές ερωτήσεις».

Ένας TikTokker στάθηκε στο γεγονός ότι εκτός από την κοπέλα και πολλοί που ήταν παρόντες στην πρόταση γάμου αισθάνθηκαν τρομερή αμηχανία.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ