Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν θα σταματήσει τις αποκαλύψεις για την οικογένειά της, αν δεν δικαιωθεί

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν θα σταματήσει τις αποκαλύψεις για την οικογένειά της, αν δεν δικαιωθεί

Αν και είναι πλέον, ελεύθερη από τα «δεσμά» της οικογένειάς της, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν θα σταματήσει τον αγώνα της για τη «δικαίωση».

Σε μία ανάρτηση, την οποία τελικά, διέγραψε από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η σταρ της ποπ «υπόσχεται» πως δεν πρόκειται να σταματήσει να αγωνίζεται για να δικαιωθεί, μετά από όσα πέρασε κάτω από την κηδεμονία του πατέρα της.

«Επτά ημέρες την εβδομάδα, από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, χωρίς ρεπό, με 105 ανθρώπους να μπαινοβγαίνουν σε ένα μικρό τροχόσπιτο.Χωρίς να μπορώ να χρησιμοποιήσω ιδιωτικά την τουαλέτα, με έβλεπαν γυμνή, όταν άλλαζα τα ρούχα μου. Και δεν μπορούσα να μιλήσω. Στις 9 το βράδυ πήαινε για ύπνο. Δούλευα για την οικογένειά μου για 13 χρόνια. Έδωσα τα πάντα στη δούλεια, απλά και μόνο για να με πετάξουν στο τέλος. Δεν ήμουν τίποτα για την οικογένειά μου, παρά μόνο μία μαριονέτα. Μου έλεγαν τι να κάνω, ακόμα και πάνω στη σκηνή. Φοβόμουν και ντρεπόμουν. Κανείς δεν πρέπει ποτέ στη ζωή του να φοβηθεί τόσο όσο εγώ», έγραψε αρχικά.

spears

Στη συνέχεια, εξήγησε τον λόγο που τα λέει όλα αυτά τώρα. «Ο λόγος που το αναφέρω είναι γιατί, ενώ είναι σημαντικό το ότι τελείωσε η κηδεμονία μου, ελάτε τώρα.. Αυτό είναι όλο; Όλοι την έβγαλαν καθαρή. Αν ήσασταν σε κατάσταση σοκ για 4 μήνες, αν σας απειλούσαν για τη ζωή σας, θα ήσασταν εξίσου ταραγμένοι. Δεν θα σταματήσω μέχρι να δικαιωθώ απέναντι σε όσους με πλήγωσαν».

«Θέλω δικαιοσύνη και δεν έχω σκοπό να σταματήσω μέχρι να γίνει κάτι με όλους αυτούς που με έβλαψαν. Και ναι, με έβλαψαν. Αυτό είναι ένα μήνυμα προς όλους εσάς που έχετε δεχθεί απειλές για τη ζωή σας. Δεν είστε μόνοι», έγραψε στο τέλος της ανάρτησής της.

Πρόσφατα η ποπ σταρ είχε δηλώσει πως θα κινηθεί νομικά κατά της αδερφής της, Τζέιμι Λιν Σπίαρς, η οποία την διασύρει δημόσια, όπως ισχυρίζεται η Μπρίτνεϊ, με σκοπό το οικονομικό της όφελος.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ