Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς γιορτάζει την «απελευθέρωση» από τον πατέρα της ποζάροντας... ολόγυμνη στο Instagram

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς γιορτάζει την «απελευθέρωση» από τον πατέρα της ποζάροντας... ολόγυμνη στο Instagram

Κάνει διακοπές με τον 27χρονο αγαπημένο της σε τροπικό προορισμό και αισθάνεται πιο... ελεύθερη από ποτέ.


Σε άκρως εορταστική διάθεση βρίσκεται η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά τη σημαντική νομική νίκη της, που πρόκειται να φέρει μεγάλες αλλαγές στη ζωή της. Πριν από μερικά 24ωρα, η δικαστής Μπρέντα Πέννυ ανέστειλε το δικαίωμα του πατέρα της 39χρονης τραγουδίστριας από το καθεστώς της εποπτείας που ελέγχει τη ζωή της εδώ και 13 χρόνια, και η Μπρίτνεϊ δεν μπορεί να κρύψει της χαρά της στο Instagram.

Εχθές Πέμπτη, το ποπ είδωλο μοιράστηκε στην πλατφόρμα ένα βίντεο από τις ειδυλλιακές διακοπές με τον αρραβωνιαστικό της, Σαμ Ασγκάρι. Στο κλιπ, που έχει μουσική υπόκρουση το "Cream" του Prince, βλέπουμε μια πισίνα infinity με θέα στην παραλία, και στη συνέχεια την Μπρίτνεϊ με τον 27χρονο αγαπημένο της πάνω σε ένα σκάφος. Ακολουθούν πλάνα με την 39χρονη να παίζει με το νερό φορώντας μόνο το κάτω μέρος ενός κόκκινου μπικίνι. «Μια όμορφη μέρα εδώ στον παράδεισο καθώς γιορτάζουμε», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο η τραγουδίστρια.

Σε μια διαφορετική ανάρτηση, η Μπρίτνεϊ δημοσίευσε περισσότερες φωτογραφίες από την τροπική της «απόδραση», μεταξύ των οποίων και κάποιες που την έδειχναν να ποζάρει ολόγυμνη δίπλα σε μια εξωτερική μπανιέρα. Η 39χρονη επεξεργάστηκε τις φωτογραφίες καλύπτοντας με emoji λουλουδιών τα επίμαχα σημεία του καλλίγραμμου κορμιού της.

 

Σε άλλες φωτογραφίες, η Μπρίτνεϊ στέκεται τόπλες στην παραλί, ενώ καλύπτει τα γυμνά της στήθηκε τα χέρια της.

Στο δικό του Instagram, ο Ασγκάρι πόσταρε αρκετά βίντεο από τη βόλτα του ζευγαριού με σκάφος. Σε ένα από αυτά ο 27χρονος - που γνώρισε την Μπρίτνεϊ το 2016 στα παρασκήνια του βίντεο κλιπ για το "Slumber Party" - αστειεύεται λέγοντας «Μωρό μου, σου αγοράσαμε ένα νησί. Τώρα φτάνουμε σε αυτό» και η τραγουδίστρια του απαντά με ένα στίχο του πασίγνωστου κομματιού της "Oops!...I Did It Again," από 2009: "Aww, you shouldn't have!" (Ω, δεν έπρεπε!).

Επόμενη ακροαματική διαδικασία στις 12 Νοεμβρίου

«Η υπάρχουσα κατάσταση δείχνει ένα τοξικό περιβάλλον που απαιτεί την αναστολή του Τζέιμς Σπίαρς», είπε η δικαστής αφού άκουσε τα επιχειρήματα και των δύο πλευρών και συμφώνησε ότι είναι προς το συμφέρον της Μπρίτνεϊ η αναστολή της κηδεμονίας.

Όρισε την επόμενη ακροαματική διαδικασία στις 12 Νοεμβρίου για να συζητηθεί ο τερματισμός της εποπτείας της τραγουδίστριας.

Η δικηγόρος του Τζέιμς Σπίαρς διαμαρτυρήθηκε έντονα για την απόφαση και αμφισβήτησε τη συναισθηματική κατάθεση της τραγουδίστριας στο δικαστήριο τον Ιούνιο, λέγοντας: «Δεν εξετάστηκε. Κανείς δεν γνωρίζει την αλήθεια αυτών των δηλώσεων.» Στην αίθουσα δεν ήταν παρών ο Σπίαρς.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS