Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε για την εξάρτησή της από το αλκοόλ: Αντί για καφέ το πρωί έπινα βότκα

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε για την εξάρτησή της από το αλκοόλ: Αντί για καφέ το πρωί έπινα βότκα

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου εμφανίστηκε σήμερα το πρωί η Δήμητρα Αλεξανδράκη που με αφορμή την πρόσφατη περιπέτεια υγείας της αναφέρθηκε και σε μια παλαιότερη εξάρτησή της. Το μοντέλο αποκάλυψε πως παλαιότερα είχε εξάρτηση από το αλκοόλ και τα άτομα που τη βοήθησαν να το αντιμετωπίσει είναι η Ιωάννα Τούνη και ο σύντροφός της.

«Έπινα πάρα πολύ και παλαιότερα είχα φτάσει στο σημείο να ζητήσω και βοήθεια για να μπορέσω να σταματήσω το αλκοόλ. Έπινα πάρα πολύ σε σημείο που έχανα τον εαυτό μου και δεν ήμουν η Δήμητρα αλλά κάποιο ακάθαρτο πνεύμα που έμπαινε μέσα μου. Έκανα πράγματα που δεν τα θυμόμουν, έκανα μια ξέφρενη ζωή χωρίς να με νοιάζει τίποτα και να μην υπολογίζω τίποτα. Μέχρι πριν 1,5 – 2 χρόνια έβλεπα ψυχολόγο – θεραπεύτρια την οποία σταμάτησα αλλά νιώθω ότι ίσως πρέπει να συνεχίσω γιατί χρειαζόμαστε δουλειά με τον εαυτό μας και ειδικά τις μέρες που διανύουμε που συμβαίνουν άσχημα πράγματα. Η ιστορία με το αλκοόλ ξεκίνησε στις επιδείξεις μόδας που λέγαμε να πιούμε ένα ποτό να χαλαρώσουμε, να βγούμε πιο χαλαρές.

Αυτό βέβαια ήταν στο μυαλό το δικό μου και 2-3 άλλων κοριτσιών που έτυχε στο ξεκίνημά μου να κάνουμε παρέα. Μου λέγανε «πιες ένα ποτάκι θα σε χαλαρώσει». Το ένα ποτάκι φέρνει το άλλο. Αν είχα φωτογράφηση το πρωί, τύχαινε να σηκώνομαι και να πίνω το πρωί. Στη Μύκονο κοιμόμασταν στις 6 το πρωί, ξυπνάγαμε στις 12 και αντί για καφέ πίναμε βότκα. Πηγαίναμε στο beach bar και νομίζαμε ότι ήταν διασκέδαση αλλά δεν είναι διασκέδαση, είναι ότι κάνεις κακό στον εαυτό σου και καταστρέφεις τα πάντα μέσα σου. Στο να το ξεπεράσω με βοήθησε πολύ η Ιωάννα Τούνη. Με βοήθησε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου. Ήταν το χέρι που με κράτησε. Ο επόμενος άνθρωπος που με βοήθησε ήταν ο άντρας που ήρθε στη ζωή μου», είπε εμφανώς συγκινημένη η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS