Η Φίνος Φιλμ σχολιάζει τον καύσωνα «Κλέων» με ένα mix από αξέχαστες ελληνικές ταινίες [βίντεο]

Η Φίνος Φιλμ σχολιάζει τον καύσωνα «Κλέων» με ένα mix από αξέχαστες ελληνικές ταινίες [βίντεο]

Η Φίνος Φιλμ σχολίασε με τον δικό της… ξεχωριστό τρόπο, ένα βίντεο από σκηνές του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, τον καύσωνα που πλήττει την Αθήνα, αλλά και το μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Η εταιρία παραγωγής κινηματογράφου δημιούργησε ένα «mix» από σκηνές όπου οι λέξεις «ζέστη», «λιοπύρι» και «καύσωνας» είχαν την… τιμητική τους σε ιστορικές ελληνικές ταινίες.

Στο βίντεο όπου οι πρωταγωνιστές «λιώνουν» από τη ζέστη, μπορεί να διακρίνει κανείς σκηνές από τις ταινίες: «Εκείνες που δεν Πρέπει να Αγαπούν», «Ο Βάλτος», «Τα Δύο Πόδια σε ένα Παπούτσι», «Έλα στο Θείο», «Ο Κατεργάρης», «Ο Ξυπόλητος Πρίγκηψ», «Η Ωραία των Αθηνών», «Ο Γόης», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός», «Μια Ζωή την Έχουμε», «Χαρούμενο Ξεκίνημα», «Το Ταξίδι», «Εκείνος και Εκείνη», «Η Αμαρτία της Ομορφιάς» και «Ο Τσαρλατάνος» περνούν στο βίντεο με ατάκες όπως «Να τους πεις να σου βάλουν και air condition εκεί που θα πας», «Πλάκωσε η ζέστη και θα ανάψουνε τα κρέατα», «Διψάω, όλοι διψάμε», να ακούγονται.

«Έφτασε και ο καύσωνας «Κλέων» μαζί με θερμές αέριες μάζες από την χρυσή εποχή του ελληνικού σινεμά!», αναφέρει στο βίντεο που ανάρτησε στα σόσιαλ η Φίνος Φιλμ.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ