Η Ιωάννα Τούνη ποζάρει ολόγυμνη στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η Ιωάννα Τούνη ποζάρει ολόγυμνη στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Μαμά πρόκειται να γίνει σε λίγο καιρό, για πρώτη φορά, η Ιωάννα Τούνη.


Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας έχει μπει ήδη στον ένατο μήνα της κύησής της και δεν βλέπει την ώρα να κρατήσει στην αγκαλιά της τον γιο της, που αποτελεί τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.
Όλο αυτό το διάστημα, η Ιωάννα Τούνη μοιράζεται αρκετά πράγματα από την καθημερινότητά της ως έγκυος με τους διαδικτυακούς της φίλους αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σε όλη την περίοδο της εγκυμοσύνης της. Όπως έχει πει, έπειτα από πολλές διαπραγματεύσεις με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, αποφάσισαν να μείνει στη Θεσσαλονίκη μέχρι τον τοκετό και αμέσως μετά, να έρθουν όλοι μαζί στην Αθήνα για κάποιο χρονικό διάστημα.
Έτσι λοιπόν, οι τελευταίες ημέρες βρίσκουν την Ιωάννα Τούνη στη βάση της, τη Θεσσαλονίκη όπου πήγε να κάνει και μια φωτογράφιση ως έγκυος για να την έχει στο άλμπουμ των αναμνησεών της. Μια από τις λήψεις αυτές, δημοσίευσε σήμερα στον λογαριασμό της στο Instagram και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.
Όπως θα δεις, η Ιωάννα Τούνη κρέμεται από ένα λευκό πανί το οποίο τυλίγει το γυμνό κορμί της.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ