Η Κατερίνα Λέχου με μικροσκοπικό μπικίνι και εκπληκτική σιλουέτα στην παραλία

Η Κατερίνα Λέχου με μικροσκοπικό μπικίνι και εκπληκτική σιλουέτα στην παραλία

Η Κατερίνα Λέχου είναι μια από τις πιο όμορφες και καλλίγραμμες Ελληνίδες ηθοποιούς και πάντα εντυπωσιάζει με την κομψή φιγούρα και το απίθανο στιλ της.

Αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και ξεκουράζεται παρέα με τον αγαπημένο της σκύλο.

Δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της από την παραλία, η Κατερίνα Λέχου μοιράστηκε μια προσωπική στιγμή της μαζί με την Φρίντα. «Το κορίτσι μου» σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας, όπου η ηθοποιός φοράει ένα μαύρο στράπλες μπικίνι και χαϊδεύει τον σκύλο της. Στην φωτογραφία η ταλαντούχα ηθοποιός φαίνεται πολύ χαρούμενη. Η καλλίγραμμη σιλουέτα της φυσικά δεν μένει απαρατήρητη.

Η Κατερίνα Λέχου έχει αδυναμία στην Φρίντα και αν παρατηρήσει κανείς το προφίλ της στο Instagram θα δει ότι έχει δημοσιεύσει πολλές φωτογραφίες μαζί της.



Η Κατερίνα Λέχου έχει μιλήσει για τον σκύλο της στην εκπομπή «Ελένη» και έχει σημειώσει μεταξύ άλλων: «Δεν το ήθελα το σκυλί, γενικά είμαι άνθρωπος της ησυχίας και της ηρεμίας. Έχω περάσει πάρα πολλά χρόνια μοναχική και δε μπορούσα να καταλάβω πως θα το χωρέσω. Μου υποσχέθηκε ο άντρας μου ότι θα αναλάβει εκείνος όλη την ευθύνη και έτσι είπα ας το δοκιμάσουμε. Μόνο καλό μου έκανε».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS