Η Μαριέττα Χρουσαλά στην πισίνα με το καυτό μπικίνι της

Η Μαριέττα Χρουσαλά στην πισίνα με το καυτό μπικίνι της

Μεγαλώνει τόσο υπέροχα η πρώην «Σταρ Ελλάς» Μαριέττα Χρουσαλά, που θα ορκιζόμασταν ότι βρήκε το ελιξίριο της νεότητας. Τρίβαμε τα μάτια μας -εμείς και οι χιλιάδες άντρες που την είδαν στο Instagram- όταν αντικρίσαμε τις τελευταίες της λήψεις δίπλα στην πισίνα, όπου φοράει καυτό μπικίνι.

Λεπτή, αλλά τόσο… όσο, καμαρωτή. Παρέλυσαν οι θαυμαστές της και την έλουσαν με δεκάδες κολακευτικά σχόλια στη θέα του αψεγάδιαστου κορμιού της. Ένας λόγος παραπάνω ότι είναι μανούλα τριών παιδιών, που, ως γνωστόν, αποτελούν καρπό του γάμου της με τον εφοπλιστή Λέοντα Πατίτσα.

Μη νομίζετε όμως ότι ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που τρώνε, πίνουν και δεν βάζουν γραμμάριο, όπως π.χ. η Δήμητρα Ματσούκα. Ναι μεν είναι και θέμα γονιδίων, αλλά ανέκαθεν πρόσεχε τη διατροφή της. Για να αφήσει δε τη γυμναστική, ούτε λόγος: Κάνει προπονήσεις τέσσερις φορές την εβδομάδα και δεν προτίθεται να αλλάξει τακτική. Εξάλλου, αποδίδει.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ