25χρονη Γιαπωνέζα σκότωσε τον 77χρονο εκατομμυριούχο σύζυγό της γιατί ήταν... «Δον Ζουάν»

25χρονη Γιαπωνέζα σκότωσε τον 77χρονο εκατομμυριούχο σύζυγό της γιατί ήταν... «Δον Ζουάν»

Μια νεαρή Γιαπωνέζα συνελήφθη χθες για την δολοφονία του εκατομμυριούχου συζύγου της – που κάποτε έγραψε ένα βιβλίο στο οποίο συνέκρινε τον εαυτό του με τον Δον Ζουάν.

Ο Κοσούκε Νοζάκι , ο οποίος καυχιόταν ότι ξόδευε εκατομμύρια θέλοντας να ικανοποιήσει την «απεριόριστη επιθυμία του να κάνει σεξ με όμορφες γυναίκες» πέθανε το 2018 από οξεία δηλητηρίαση σε ηλικία 77 ετών. Η χήρα του, Σάκι Σούντο, τώρα 25 ετών, φέρεται να τον σκότωσε, δίνοντάς του ένα μεγάλο ποσό μη καθορισμένου διεγερτικού. Ορισμένα μάλιστα, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι το είχε αναμίξει με ένα ποτό, καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη από βελόνα στο σώμα του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Σούντο έψαχνε για διαδικτυακές πληροφορίες για ναρκωτικά πριν από τον θάνατο του συζύγου της.

Στην διαθήκη του, ο Νοζάκι έγραφε ότι ήθελε να δωρίσει 1,3 δισεκατομμύρια γιεν στην πόλη Τανάμπε, όπου είχε ζήσει. Αλλά επειδή το ήμισυ της περιουσίας του πηγαίνει στη χήρα του, σύμφωνα με το αστικό δίκαιο, η πόλη βρισκόταν σε συνομιλίες με την Σούντο για το μοίρασμα των χρημάτων, ανέφερε η Sankei Shimbun.

Σε μια στήλη που είχε γράψει 8 μήνες πριν από τον θάνατό του, ο Νοζάκι είχε απορρίψει τους ισχυρισμούς πως η σύζυγός του τον ήθελε μόνο για τα χρήματά του, παρά το χάσμα ηλικίας άνω των 50 ετών.

Ξόδεψε εκατομμύρια δολάρια για να πάει με περίπου 4.000 γυναίκες
Ο Νοζάκι, ο οποίος διευθύνει μια κτηματομεσιτική εταιρεία, μια εταιρεία πώλησης οινοπνευματωδών ποτών και μια επιχείρηση δανεισμού χρημάτων, ισχυρίστηκε την αυτοβιογραφία του ότι είχε ξοδέψει 3 δισεκατομμύρια γιεν (27,5 εκατομμύρια δολάρια) για να πάει με 4.000 γυναίκες.

«Ο λόγος που βγάζω χρήματα είναι για να μπορώ να βγαίνω ραντεβού με ελκυστικές γυναίκες» έγραψε στο βιβλίο του με τίτλο «Δον Ζουάν του Κίσου» το 2016. «Δεν με ενδιαφέρουν τα αυτοκίνητα ή τα σπίτια. Αντ’ αυτού, έχω μια απεριόριστη επιθυμία να κάνω σεξ με όμορφες γυναίκες» είπε στο βιβλίο, το οποίο περιελάμβανε επίσης κεφάλαια για το πώς να αποπλανήσει κάποιος φοιτήτριες και αεροσυνοδούς.

Ο Νοζάκι δημιούργησε μια περιουσία από το τίποτα, πουλώντας τα πάντα, από σκραπ έως προφυλακτικά και ποτά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του εκδότη του βιβλίου. Σε μια στήλη που είχε γράψει για την ιστοσελίδα Gendai Business το 2018 – μήνες πριν από τον θάνατό του – είπε ότι ήταν «σίγουρος πως θα ήταν ευτυχισμένος» με τον γάμο του με την Σούντο, παρόλο που ο κόσμος τον είχε προειδοποιήσει ότι τον ήθελε για τα λεφτά του. Είπε ότι γνωρίστηκαν στο αεροδρόμιο του Τόκιο όταν έπεσε επίτηδες, προκειμένου η Σούντο, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο ήταν μοντέλο, να τον βοηθήσει.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ