Influencer φορά το μπικίνι της και χορεύει μπροστά στον ημίγυμνο πατριό της

Influencer φορά το μπικίνι της και χορεύει μπροστά στον ημίγυμνο πατριό της

Μια influencer και ιδιοκτήτρια επιχείρησης με μαγιό έδωσε τη δική της απάντηση στην επίθεση που δέχτηκε όταν ανέβασε στο TikTok βίντεο στο οποίο απεικονίζεται να χορεύει μπροστά στον πατριό της φορώντας μόνο το μπικίνι της.

Η Karina Irby, η οποία ζει στο Κουίνσλαντ, δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok και ήρθε αντιμέτωπη με δεκάδες αρνητικά σχόλια.

Η 32χρονη έχει γίνει viral για το γεγονός ότι μοιράζεται «πραγματικές» φωτογραφίες του σώματός της με τους 1,2 εκατομμύρια followers της και τακτικά απαντά σε όσους κάνουν άσχημα σχόλια για τη σιλουέτα της.

Στο βίντεο που ανέβασε, η ιδρύτρια της Moana Swimwear χορεύει την επιτυχία της Britney Spears "Work B*h", ενώ φοράει ένα από τα δικά της μπικίνι.

Ο πατριός της, επίσης φοράει το μαγιό του και χορεύει πίσω της.

Όμως το βίντεο δέχτηκε πολλές επικρίσεις, γεγονός που ώθησε την Karina να απαντήσει, λέγοντας στο news.com.au ότι βρήκε το κύμα επιθέσεων «ηλίθιο».

«Ό,τι κι αν κάνεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις μέρες μας, κάποιος πάντα θα βρίσκει έναν τρόπο να σε ρίξει, ή σε αυτή την περίπτωση να προβάλει πάνω σου τις ανασφάλειες ή τα προβλήματά του», είπε αρχικά για να συνεχίσει: «Αλλά, σε αυτή την περίπτωση, τα γεγονότα είναι πολύ απλά. Ο πατριός μου και εγώ έχουμε μια υπέροχη, φυσιολογική σχέση. Έχουμε και οι δύο αίσθηση του χιούμορ και μας αρέσει να κάνουμε χαζά πράγματα και τους άλλους να γελάνε».

@karinairby Introducing my step Dad to my Tiktok… Do you think he approves? 😅 #christmas #familychristmas #britneyspears ♬ Work Bitch - Britney Spears

Η influencer συνέχισε να εξηγεί ότι «ζει με μπικίνι» επειδή είναι ιδιοκτήτρια και διευθύνει μια επιχείρηση με μαγιό - χαρακτηρίζοντας γελοίο κάθε υπαινιγμό ότι το ντύσιμό της ήταν «ακατάλληλο».

«Είναι ζεστά Χριστούγεννα στην Αυστραλία και η οικογένειά μας τα πέρασε στην πισίνα, εξ ου και το μαγιό», είπε.

«Αλλά το βρίσκω κάπως αστείο -και λίγο λυπηρό- ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι περνούν τις γιορτές τους θυμώνοντας στο διαδίκτυο, ενώ θα έπρεπε να διασκεδάζουν με την οικογένειά τους».

Το βίντεο την έδειχνε να χορεύει μπροστά στον πατριό της, φορώντας μαγιό, καθώς εκείνος μαστορεύει στην κουζίνα.

Στη συνέχεια, γυρίζει όταν αντιλαμβάνεται ότι βρίσκεται πίσω του και ρωτάει: «Τι στο διάολο κάνεις;».

Κάποιοι έσπευσαν να σχολιάσουν το βίντεο: «Λατρεύω τα βίντεό σου Karina, και είναι υπέροχο που γνωρίζω τον πατριό σου. Συγγνώμη, το TikTok είναι γεμάτο από περίεργους».

Ένας άλλος έγραψε: «Ο κόσμος είναι πολύ καλός: LOL, αυτό είναι ξεκαρδιστικό. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι (κάποιοι) άνθρωποι δεν το βλέπουν όπως είναι».

Κάποιοι άλλοι σχολίασαν πως το βίντεο ήταν «ακατάλληλο».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ