Influencer έγινε το απόλυτο ρεζίλι: Μπορείτε να βρείτε το λάθος που δείχνει ότι είναι fake το βίντεο από τον Πύργο του Αϊφελ;

Influencer έγινε το απόλυτο ρεζίλι: Μπορείτε να βρείτε το λάθος που δείχνει ότι είναι fake το βίντεο από τον Πύργο του Αϊφελ;

Ρεζίλι έγινε μια λαμπερή influencer του Instagram χάρη σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις της που ισχυριζόταν ότι βρισκόταν στον Πύργο του Άιφελ.

Η Τζες Χαντ, ένα μοντέλο από την Βρετανία με πάνω από ένα εκατομμύριο ακόλουθους, έκανε τους πιστούς θαυμαστές της να απορήσουν όταν μοιράστηκε χθες ένα βίντεο και φωτογραφίες της φορώντας ένα μικροσκοπικό φόρεμα μπροστά στην Pont d'Iéna - μια γέφυρα που οδηγεί στον Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι.

Το μοντέλο έδειχνε να περπατά στη μέση του πολυσύχναστου δρόμου με τον Πύργο του Άφιελ να αστράφτει στο φόντο, ωστόσο οι χρήστες των social media, συμπεριλαμβανομένου του διαβόητου λογαριασμού Celeb Spellcheck, να παρατηρούν πολλές ενδείξεις πως στην πραγματικότητα δεν βρισκόταν εκεί, αλλά είχε επεξεργαστεί το βίντεο και τις φωτογραφίες. «Μία από τις αγαπημένες μου πόλεις» έγραψε η Χαντ στη λεζάντα.

Τα λάθη που έκανε και την πήραν χαμπάρι


Ωστόσο, ο λογαριασμός Celeb Spellcheck μοιράστηκε την ανάρτησή της με την λεζάντα «Εικονικός τουρίστας». Οι ακόλουθοι του λογαριασμού αυτού έσπευσαν να κράξουν την influencer για το faux pas της, με έναν να γράφει: «Κι εγώ ταξιδεύω με το Photoshop». Άλλοι επεσήμαναν τα λάθη στην ανάρτησή της, με αρκετούς να ισχυρίζονται πως η έλλειψη σκιών την έκανε να μοιάζει σαν να βρισκόταν μπροστά σε μια πράσινη οθόνη. «Δεν έχει κυριολεκτικά καμία σκιά πουθενά» έγραψε ένας άλλος χρήστης, ενώ ένας ακόμη πρόσθεσε: «Τα πόδια της είναι στον αέρα».

Άλλοι παρατήρησαν πως το σώμα της influencer φαινόταν αφύσικα κομμένο στα πλάνα και πως τα πόδια της έμοιαζαν δυσανάλογα σε σύγκριση με τις γραμμές στο δρόμο. Ορισμένοι πάλι, οπαδοί, παρατήρησαν πως η ήρεμη συμπεριφορά της Τζες ήταν ένα ακόμη στοιχείο για να καταλάβουν πως δεν ήταν πραγματική φωτογραφία, δεδομένου του σοβαρού κινδύνου να χτυπηθεί από ένα αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου που βρισκόταν.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ