Ιωάννα Μαλέσκου: Η πρώτη ολόσωμη φωτογραφία με μαγιό τρεις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της

Ιωάννα Μαλέσκου: Η πρώτη ολόσωμη φωτογραφία με μαγιό τρεις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της

Το πρώτο καλοκαίρι με την κόρη της απολαμβάνει η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία πριν λίγους μήνες παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον Κωνσταντίνο Δανιά, μπαίνοντας στη συνέχεια στο μαιευτήριο να γεννήσει.

Έκτοτε, η παρουσιάστρια έχει μιλήσει ελάχιστες φορές για τη νέα της καθημερινότητα δίπλα στην κόρη της, αλλά και τις ριζικές αλλαγές στη ζωή της.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Ιωάννα Μαλέσκου μοιράζεται τις σκέψεις της, ενώ απαντά συχνά σε ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων, όπως και έκανε πρόσφατα σε ερώτηση για τον θηλασμό.

«Θηλάζω αποκλειστικά. Ήταν ζόρικα στην αρχή αλλά είναι αυτό που λένε ότι οι πρώτες 40 μέρες είναι καταλυτικής σημασίας. Γερό crash test από κάθε άποψη. Χαλάλι όμως όλα. Δάκρυα, πόνοι, ξενύχτια. Όλα» εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

Η Ιωάννα Μαλέσκου ανέβασε στο instagram τη νέα της φωτογραφία με beach look και το ολόσωμο μαγιό που επέλεξε για το πρώτο καλοκαίρι μετά τον ερχομό της κόρης της.

maleskou 1

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ