Η Ιωάννα Μαλέσκου σχολίασε για πρώτη φορά το on air επεισόδιο με τον Τζέιμς Καφετζή [βίντεο]

Η Ιωάννα Μαλέσκου σχολίασε για πρώτη φορά το on air επεισόδιο με τον Τζέιμς Καφετζή [βίντεο]

Επεισοδιακή ήταν η συνάντηση του Τζέιμς Καφετζή με την Ιωάννα Μαλέσκου την περασμένη εβδομάδα.

Ο ίδιος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ήρθε σε μεγάλη κόντρα με τους συντελεστές της μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΙ αλλά και την ίδια την Ιωάννα Μαλέσκου για τα αρνητικά σχόλια που είχα πει κατά καιρούς για εκείνον. Λίγο πριν το τέλος της κουβέντας, η Ιωάννα Μαλέσκου προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα και ανέφερε πως από την εκπομπή δεν έχουν προσωπικά με κανέναν ενώ χαρακτήρισε άδικα τα όσα είπε ο Τζέιμς.

Τελικά, αφού ολοκληρώθηκε η συνέντευξη, ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε χωρίς να περιμένει και η παρουσιάστρια να προλάβει να τον αποχαιρετίσει.

Το πρωί της Δευτέρας η κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» συνάντησαν την Ιωάννα Μαλέσκου έξω από τα στούντιο του ΣΚΑΙ και η ίδια απάντησε για πρώτη φορά για το on air επεισόδιο.

«Δεν ξέρω τι έχει γίνει με τον Τζέιμς. Εσείς θα μου πείτε. Κάνουμε μείζονα θέματα που δεν είναι σημαντικά. Εννοώ άξια λόγου, γιατί δεν συνέβη κάτι από όσο γνωρίζω. Δεν μιλήσαμε με τον άνθρωπο καθόλου, αλλά τον καταλαβαίνω γιατί δεν έχει τηλεοπτική εμπειρία. Είναι λογικό, εννοώ ότι δεν είναι άνθρωπος της τηλεόρασης για να ξέρει. Δεν νομίζω ότι το έκανε με αγένεια, αλλά και έτσι να συνέβαινε… εντάξει. Μέσα στη ζωή είναι όλα. Πιθανώς κάποιοι άνθρωποι δεν είναι αρεστοί σε όλους, αυτό είναι ανθρώπινο. Σε κάθε περίπτωση, όμως, το να τηρείς το συμβόλαιο σου σε τιμά. 16 Ιουλίου τελειώνουμε την εκπομπή.», είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Μαλέσκου.


Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ