Ιωάννα Τούνη: Είχε δίκιο η Ναταλία Γερμανού - Κάνω λάθη στα social media [Βίντεο]

Ιωάννα Τούνη: Είχε δίκιο η Ναταλία Γερμανού - Κάνω λάθη στα social media [Βίντεο]

«Όλα έχουν ένα τίμημα», δήλωσε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη, που απολογήθηκε ακόμα μια φορά για την συμπεριφορά της στα social media.


Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε στα Madwalk 2021 και ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το πρόσφατο «σφάλμα» της με τα προσβλητικά σχόλια που έκανε για τους υπαλλήλους γνωστής αεροπορικής εταιρείας.

Δείτε ακόμη: Madwalk 2021 -Αστραφτερή η γιορτή της μόδας - Λαμπερές παρουσίες, καυτές δηλώσεις, πλήθος επωνύμων (Εικόνες – Βίντεο)

Η επιχειρηματίας και influencer τοποθετήθηκε σχετικά με τα σχόλια που έκανε η Ναταλία Γερμανού για την στάση της και τον τρόπο που χειρίζεται τα social media.

Το απόσπασμα προβλήθηκε από την εκπομπή «Happy Day» και η Ιωάννα Τούνη δήλωσε πως δεν έχει ακόμα συνειδητοποιήσει την επιρροή που έχει στο κοινό και τον τρόπο που πρέπει να φέρεται πλέον, αφού δεν μετρά πια 5.000 followers, αλλά 824.000.

Αρχικά δήλωσε: «Υπάρχουν φορές που ξεσπάω σε κλάματα και νιώθω αδικημένη. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ αυθόρμητος άνθρωπος. Κάνω το εξής λάθος. Μιλάω στο Instagram μου, όπως μιλούσα, όταν είχα 5000 ακολούθους και όπως μιλάω στην παρέα μου».

Στην συνέχεια, αναφορικά με τα σχόλια που έκανε για την συμπεριφορά της η Ναταλία Γερμανού, η Ιωάννα Τούνη είπε: «Είμαι υπέρ του δέοντος αυθόρμητη και το πληρώνω. Όλα έχουν ένα τίμημα. Η Ναταλία Γερμανού μίλησε πολύ ορθά και η άποψη της ήταν τοποθετημένη σωστά. Όντως χειρίζομαι λάθος τα social media από την άποψη ότι έχω στο μυαλό μου ότι είμαι η Ιωάννα και είναι όλα κουλ».

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είχε δηλώσει μεταξύ άλλων για την influencer: «Κάνει αρκετά λάθη πάρα πολλές φορές, επειδή τη διακρίνει μια αμετροέπεια, δεν έχει μέτρο. Μέσα στον ενθουσιασμό της, επειδή έχει πάρα πολλούς followers είναι παραπάνω παρορμητική από ότι θα έπρεπε και χειρίζεται λάθος τα social media της. Δηλαδή, αντί να επηρεάσει τον κόσμο ως influencer σε καλά πράγματα, κάνει μια υπερέκθεση της προσωπικής της ζωής ως μη όφειλε να την κάνει».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS