Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πόσα χρήματα ξόδεψε στο Ντουμπάι -«Θα μου έβγαιναν διπλάσια αν δεν ήμουν influencer»

Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πόσα χρήματα ξόδεψε στο Ντουμπάι -«Θα μου έβγαιναν διπλάσια αν δεν ήμουν influencer»

Στο Ντουμπάι πέρασε τις γιορτές η Ιωάννα Τούνη και φυσικά φρόντισε να αναρτήσει πολλές φωτογραφίες από το εξωτικό της ταξίδι.

Η γνωστή influencer και μοντέλο, όπως και πολλοί άλλοι Έλληνες celebrities, ταξίδεψε στο Ντουμπάι για τις γιορτές των Χριστουγέννων, πριν από μερικές ημέρες απάντησε σε διαδικτυακούς της φίλους για το πώς μπόρεσε να πάει εκεί, την στιγμή που απαγορεύονται στην Ελλάδα οι μετακινήσεις από νομό σε νομό αναφέροντας συγκεκριμένα πως πήγε σε ένα ταξιδιωτικό γραφείο, έκανε τα χαρτιά και το τεστ κορωνοϊού και έτσι απλά πήγε στο Ντουμπάι, χωρίς – όπως τόνισε – να έχει κάποιο «κονέ» με την Πρεσβεία.



Πέρα όμως από αυτό, η Ιωάννα Τούνη θέλησε να διευκρινίσει και το πόσα χρήματα ξόδεψε όσο καιρό βρισκόταν εκεί, μια δήλωση, που θα συζητηθεί. Συγκεκριμένα, είπε σε οπαδό της στο Instagram: «Εγώ ξόδεψα γύρω στα 5000 ευρώ σύνολο! Θα μου έβγαιναν τα διπλάσια χρήματα με τη ζωή που κάναμε αν δεν ήμουν Influencer. Πολλά τραπέζια μας ήταν free με αντάλλαγμα promotion. Όπως σας είπα τα καλά μπαρ και εστιατόρια είναι πανάκριβα».

Screenshot 1

Η απάντηση της Ιωάννας Τούνη για τα χρήματα που ξόδεψε στο Ντουμπάι

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ