Η ιστορία... αγάπης και ύπνου ενός μωρού και τριών σκύλων έλιωσε το Ιντερνετ

Η ιστορία... αγάπης και ύπνου ενός μωρού και τριών σκύλων έλιωσε το Ιντερνετ

Μια ακόμη ιστορία… αγάπης και ύπνου έρχεται να κατακτήσει τα social media. Ο λόγος για ένα μωρό, τον Τεό και τη σχέση του με τους σκύλους της οικογένειάς του.

Σταρ της σκύλων της οικογένειας ο Σαμσόν, ένας σκυλάκος διασταύρωση golden retriever με poodle, με τον οποίο ποζάρει συνεχώς μαζί ο έξι μηνών Τεό.

 

https://www.instagram.com/p/CA5gB5opxOr/?utm_source=ig_embed

Η μητέρα του Τεό, η Τζέσικα από το Γουέστπορτ του Κονέκτικατ, έχει φτιάξει ένα λογαριασμό στο Instagram στο όνομα του Σαμσόν, με περισσότερους από 700.000 οπαδούς, όπου μοιράζεται επίσης φωτό από τα άλλα δύο σκυλία της οικογένειας, από την ίδια διασταύρωση, του Τσάρλι και της Σι.

https://www.instagram.com/p/B8w_plvJ55U/?utm_source=ig_embed


Οπως φαίνεται και από τις φωτό, ο Τεό έχει ένα απίστευτο δέσιμο με τα τρία κουτάβια της οικογένειας και λατρεύει να ποζάρει μαζί τους στο φακό της μητέρας του.

https://www.instagram.com/p/B9KOR0Kp_6j/?utm_source=ig_embed

Η μητέρα του μάλιστα, αστειευόμενη και αναφερόμενη στο δεσμό του γιου της με τα τετράποδά τους, λέει ότι ο Τεό είναι τόσο κοντά τους που σκέφτεται ότι και ο ίδιος θα πιστεύει πως είναι σκύλος!

«Πιστεύω πραγματικά ότι από την αρχή ο Τεό ένιωσε την παρουσία των σκύλων που λειτουργούσε θετικά για εκείνον, ηρεμώντας τον. Όταν ήταν μόλις μίας εβδομάδας, τον έβαλα ανάμεσά τους και άρχισε να χαμογελά.

Είναι ένα πολύ ήρεμο και χαλαρό μωρό. Προφανώς είναι θέμα γενετικό και θέμα προσωπικότητας, αλλά πραγματικά πιστεύω ότι τα σκυλιά βοήθησαν.

 

https://www.instagram.com/p/CAidWj1JpaD/?utm_source=ig_embed


Ο κύριος στόχος μου με τον λογαριασμό του Σαμσόν ήταν πάντα να διαδώσω τη χαρά και να κάνω τους άλλους να χαμογελάσουν».

https://www.instagram.com/p/CAjPlkMJSqx/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/CAgysk1pDme/?utm_source=ig_embedhttps://www.instagram.com/p/CAZCmWxJRmK/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/CARY9ofJuSK/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/CAEfTvOJ9pD/?utm_source=ig_embedhttps://www.instagram.com/p/CAIinyvJuYq/?utm_source=ig_embedhttps://www.instagram.com/p/CAB7R-hJhJ8/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/B_6SxEYJUTZ/?utm_source=ig_embedhttps://www.instagram.com/p/B_8BpLJJIVx/?utm_source=ig_embedhttps://www.instagram.com/p/B_23TVfp4Pe/?utm_source=ig_embedhttps://www.instagram.com/p/B_1DhtbJhoE/?utm_source=ig_embedhttps://www.instagram.com/p/B_xss_DJyeZ/?utm_source=ig_embedhttps://www.instagram.com/p/B_taU_jJ9Lx/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B_taU_jJ9Lx/?utm_source=ig_embed

hmc gif 300 600

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2022 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2023 YSTEROGRAFO NEWS