ΖΩΗ

Ηθοποιός από τα «Εγκλήματα» αποκάλυψε πόσα χρήματα έπαιρνε ανά επεισόδιο

Για τις απολαβές του στο σήριαλ που προβάλλεται ακόμη και σήμερα και το οποίο έγραψε τη δική του ιστορία στην ελληνική τηλεοπτική ιστορία, τα περίφημα «Εγκλήματα», μίλησε ο Σταύρος Νικολαϊδης.

Μιλώντας στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και την Έλενα Κώνστα, ο Σταύρος Νικολαϊδης, ο οποίος στα Εγκλήματα είχε το ρόλο του «Μιχαλάκη» μίλησε για τα χρήματα που έπαιρνε τότε για να παίξει στο συγκεκριμένο σίριαλ. «Όταν πήγα στα “Εγκλήματα”, που ήμουν μικρό παιδάκι, μόνο που δεν πλήρωσα για να παίξω. Για τα τότε δεδομένα, ο μισθός μου ήταν ελάχιστος. Έπαιρνα περίπου 40.000 δραχμές μεικτά το επεισόδιο. Κάνουμε ένα πολύ όμορφο επάγγελμα στη χειρότερη χώρα που μπορούμε να το κάνουμε. Στην Ελλάδα νομίζουν ότι οι ηθοποιοί είμαστε χομπίστες».

Οσο για το αν τον ενοχλεί που ο κόσος τον έχει ταυτίσει με τον Μιχαλάκη από τα Εγκλήματα, η απάντηση είναι «όχι». Περισσότερο με ενοχλεί όταν οι δημοσιογράφοι αναφέρονται σε μένα με το όνομα του ρόλου», είπε μεταξύ άλλων ο Σταύρος Νικολαϊδης.

Παράλληλα, ο Σταύρος Νικολαϊδης μίλησε και για την απώλεια της μητέρας του. «Πριν λίγες μέρες έχασα τη μητέρα μου. Την ημέρα που πέθανε, εγώ το βράδυ πήγα για πρόβα, αλλά και τις επόμενες μέρες. Εκεί που έφαγα τη φρίκη μου ήταν τη μέρα της κηδείας. Εκεί το συνειδητοποίησα, εκεί τα είδα όλα, κι έγινα κομμάτια. Έκατσα σε έναν καναπέ και δεν μιλούσα σε κανέναν κι έκλαψα πολύ περισσότερο απ’ ότι περίμενα».

 ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
 Copyright © 2014 - 2021 YSTEROGRAFO NEWS