«Εγώ πριν έρθω Αθήνα ήμουν αρνητικός...» -Το θρίλερ με τον Τζέιμς Καφετζή, γιατί δεν θα πάει ούτε στον τελικό

«Εγώ πριν έρθω Αθήνα ήμουν αρνητικός...» -Το θρίλερ με τον Τζέιμς Καφετζή, γιατί δεν θα πάει ούτε στον τελικό

Μετά την ξαφνική αποχώρησή του από τον ημιτελικό του Survivor 4, ο James Καφετζής με ανάρτησή του το μεσημέρι της Δευτέρας στο Instagram αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο.

Ειδικότερα, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης είπε πως βρέθηκε θετικός στο rapid test που διενεργήθηκε από την παραγωγή του Survivor 4 λίγο πριν από τον ημιτελικό, γι' αυτό και αποχώρησε από το Αλσος Βεΐκου.

Ο ίδιος τώρα περιμένει το αποτέλεσμα του μοριακού τεστ και γι' αυτό δεν θα παραβρεθεί ούτε στον αποψινό τελικό του Survivor 4.

«Ενώ στο τεστ πριν πετάξω για Αθήνα ήμουν αρνητικός, το τεστ πριν τον ημιτελικό ήταν θετικό. Για την ασφάλεια όλων μας δεν θα παραβρεθώ ούτε στον τελικό απόψε, καθώς περιμένω τα αποτελέσματα του PCR. Μέχρι στιγμής δεν έχω συμπτώματα. Έχω εμβολιαστεί και πρέπει όλοι να εμβολιαστούμε, καθώς αυτή είναι η μόνη λύση στο πρόβλημα», έγραψε χαρακτηριστικά ο James Καφετζής.

Σημειώνεται πως από το πρωί επικρατούσε ένα μυστήριο γύρω από την ξαφνική αποχώρηση του James από τον ημιτελικό του «Survivor 4», καθώς ο ίδιος το βράδυ της Κυριακής είχε ανεβάσει ένα στόρι στο οποίο έδειξε ότι παρακολούθησε τον ημιτελικό από την τηλεόραση, απαθανατίζοντας παράλληλα τη σύντροφό του, Maxine, με το ντελίβερι φαγητό.

Θετική στον κορωνοϊό είναι επίσης η Νικολέττα Μαυρίδη, ενώ και η Χριστίνα Κεφαλά βρίσκεται σε καραντίνα.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ