ΖΩΗ

Μαρία Καβογιάννη και Μαρία Κίτσου τραγουδούν δυνατά και φωτογραφίζονται για το «Τρίτο Στεφάνι» -Το βίντεο από τα παρασκήνια

Το αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Κώστα Ταχτσή «Το Τρίτο Στεφάνι» θα ζωντανέψει τον Οκτώβριο στη σκηνή του Παλλάς, σε σκηνοθεσία του πολυτάλαντου Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, και τις Μαρία Καβογιάννη και Μαρία Κίτσου στους εμβληματικούς ρόλους της Εκάβης και της Νίνας.

Η Μαρία Καβογιάννη και Μαρία Κίτσου, λοιπόν, ανέβασαν ένα βίντεο στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο Instagram, από τα παρασκήνια της φωτογράφισης για την παράσταση. Βλέπουμε τις δύο αγαπημένες ηθοποιούς χαμογελαστές και με πολύ θετική διάθεση να τραγουδούν το «So happy together».

Όπως ήταν αναμενόμενο, το βίντεο, το οποίο δημοσιεύτηκε στους λογαριασμούς και των δύο ηθοποιών, έκανε θραύση, καθώς οι θαυμαστές τους περιμένουν με κομμένη την ανάσα την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης παράστασης.

Το βίντεο που ανέβασαν οι Μαρία Κίτσου και Μαρία Καβογιάννη

«Να εδώ με την αγαπημένη μου Μαρία Καβογιάννη ζούμε και "εκτελούμε" κανονικά το “So happy together”… Backstage video της Ελένης Κατρακαλίδη από τη φωτογράφισή μας για το “Τρίτο Στεφάνι”. Στο θέατρο Παλλάς από 10/10 σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη. Υ.γ. Θέλω να δηλώσω ότι είχαμε άγνοια οτι βιντεοσκοπούμεθα...» έγραψε η Μαρία Κίτσου στη λεζάντα του βίντεο.

https://www.instagram.com/p/CFUts_uAdAH/?utm_source=ig_web_copy_link

«So happy together με το Μαράκι μου… σε στιγμή ευφορίας! Στο θέατρο Παλλάς φωτογράφιση για το Τρίτο Στεφάνι σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, με όλους τους μοναδικούς συνεργάτες!» έγραψε με τη σειρά της η Μαρία Καβογιάννη.

https://www.instagram.com/p/CFU1OHFBGm_/?utm_source=ig_web_copy_link ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
 Copyright © 2020 YSTEROGRAFO NEWS