Καίτη Φίνου: Η συγκινητική της ανάρτηση για τα 6 χρόνια από τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη

Καίτη Φίνου: Η συγκινητική της ανάρτηση για τα 6 χρόνια από τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη

Στον Στάθη Ψάλτη, που έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα πριν από 6 χρόνια, αναφέρθηκε σε ανάρτησή της η Καίτη Φίνου.

Η γνωστή ηθοποιός θέλησε να τιμήσει τον καλό της φίλο και αλλοτινό σύντροφό της, αναρτώντας μια κοινή τους φωτογραφία στη μνήμη του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στάθης Ψάλτης έφυγε από τη ζωή στις 21 Απριλίου του 2017, με την είδηση του θανάτου του να σκορπά θλίψη στο χώρο της showbiz, και όχι μόνο.

Στο τελευταίο «αντίο» στον δημοφιλή ηθοποιό, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο κοιμητήριο Ζωγράφου για να τον αποχαιρετήσει, μεταξύ των οποίων η κόρη του, Μαρία, και η σύζυγός του, Χριστίνα, που ήταν στο πλευρό του σε όλη τη διάρκεια της άνισης μάχης που έδωσε με τον καρκίνο.

Καίτη Φίνου: Ξημερώνει 21 Απριλίου…
Η Καίτη Φίνου, το βράδυ της 20ής Απριλίου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια κοινή φωτογραφία με τον αείμνηστο ηθοποιό, από την περίοδο που οι δυο τους συμπρωταγωνιστούσαν σε πολλές ταινίες.

«Ξημερώνει 21 Απριλίου… 6 χρόνια Στάθη μας… Πέρασαν 6 χρόνια…», γράφει η ηθοποιός στη συγκινητική ανάρτησή της, με τους διαδικτυακούς της φίλους να της στέλνουν μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στάθης Ψάλτης έφυγε από τη ζωή, μετά από ένα μεγάλο διάστημα που νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας».

 

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ