Κατερίνα Στικούδη: Υπήρξε περίοδος που κοιμόμουν στο αμάξι του πεθερού μου

Κατερίνα Στικούδη: Υπήρξε περίοδος που κοιμόμουν στο αμάξι του πεθερού μου

Για τα σενάρια που τη θέλουν να επιστρέφει τηλεοπτικά απάντησε η Κατερίνα Στικούδη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

Τα τηλεοπτικά σχέδια

«Η αλήθεια είναι ότι ακούγονται κάποια πράγματα για τα τηλεοπτικά μου αλλά δεν είναι τίποτα σίγουρο και ανακοινώσιμο. Συζητάμε και περιμένουμε ταυτόχρονα» δήλωσε η Κατερίνα Στικούδη η οποία όταν πληροφορήθηκε ότι μπορεί να επιστρέψει και το «J2US» και το «Μy Style Rocks», στα οποία την έχουμε δει στο παρελθόν, να συμμετέχει.

Υπήρχαν στιγμές που δεν προλάβαινα

«Λες να τα κάνω και τα δύο; Θεέ μου, το φαντάζεσαι; Όχι, θα κοιμόμουν σε ένα αυτοκίνητο όπως έκανα κάποτε. Το έκανα και αυτό. Υπήρχαν στιγμές που δεν προλάβαινα να γυρίσω σπίτι και έχει ο πεθερός μου μια μεγάλη λιμουζίνα, σαλόνι μεγάλο, κανονικό σπίτι είναι αυτό, δεν είναι αυτοκίνητο και έχει τύχει να κοιμηθώ δυο βράδια μέσα στο αυτοκίνητο.

Μη φανταστείς πολλές ώρες, 1-2 για να κλείσω λίγο τα μάτια μου. Δε το ξανακάνω. Αυτό ήταν την περίοδο που ήμουν στο "My Style Rocks", στο σίριαλ του ΑΝΤ1 "Αν ήμουν πλούσιος" και ήμουν και στην Ιερά Οδό με τον Γιάννη Πλούταρχο και τον Βασίλη Καρρά».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS