Κιμ Καρντάσιαν για τα κιλά που έχασε για το Met Gala: «Δεν προωθώ κανένα πρότυπο, δεν είπα σε κανέναν να αδυνατίσει»

Κιμ Καρντάσιαν για τα κιλά που έχασε για το Met Gala: «Δεν προωθώ κανένα πρότυπο, δεν είπα σε κανέναν να αδυνατίσει»

Για τη δίαιτα που έκανε πριν το Met Gala, προκειμένου να χωρέσει στο φόρεμα της Μέριλιν Μονρόε, μπήκε ξανά στο στόχαστρο η Κιμ Καρντάσιαν.

Η διάσημη τηλεπερσόνα είχε συζητηθεί αρνητικά από την πρώτη κιόλας στιγμή, που αποκάλυψε ότι είχε χάσει 7 κιλά για να μπει στο θρυλικό φόρεμα, με το οποίο είχε εμφανιστεί η αείμνηστη ηθοποιός, την ημέρα των γενεθλίων του προέδρου Τζον Κένεντι.

Κατά τη διάρκεια νέας της συνέντευξης στο Today, η Κιμ Καρντάσιαν ανέφερε πως τελικά, τα κιλά που έχασε ήταν 9,5. Αν και τόσο η ίδια, όσο και ο γυμναστής της εξηγούν πως η μέθοδος που ακολούθησε ήταν υγιεινή και δεν έβλαψε τον οργανισμό της, καθώς συνδύαζε σωστή διατροφή και γυμναστική, το κοινό της επιτίθεται για ακόμα μία φορά για τα «κακά πρότυπα» που προβάλλει.

«Το έβλεπα σαν ρόλο. Ήθελα τόσο πολύ να φορέσω αυτό το φόρεμα, ήταν πολύ σημαντικό για εμένα. Στην πραγματικότητα, με δίδαξε πολλά για τον τρόπο ζωής και την υγεία μου. Από τότε, συνέχισα να τρώω πραγματικά υγιεινά», δήλωσε η διάσημη τηλεπερσόνα στη συνέντευξής της.

Στη συνέχεια, τόνισε πως δεν έχει σκοπό να χάσει άλλο βάρος. Ωστόσο, αυτή η κίνηση κατάφερε τελικά, να αλλάξει τη ζωή της προς το καλύτερο. «Έχω περισσότερη ενέργεια από ποτέ. Έκοψα τη ζάχαρη και το πρόχειρο φαγητό που έτρωγα. Δεν το κατάλαβα καν. Έτρωγα πολλά τηγανητά φαγητά. Τα κατάφερα όμως και άλλαξα εντελώς τον τρόπο ζωής μου», εξήγησε.

Θέλοντας να πάψουν τα αρνητικά σχόλια που ακούει συνεχώς για τη σιλουέτα της, αλλά και την «τοξικότητα» που προωθεί, η Κιμ Καρντάσιαν προσπάθησε να συγκρίνει τη «μεταμόρφωσή» της με τη δουλειά κάποιων ηθοποιών.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS