Κλέων Γρηγοριάδης: Ξέραμε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν βαθιά διαταραγμένος

Κλέων Γρηγοριάδης: Ξέραμε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν βαθιά διαταραγμένος

Για τη μετάβασή του από την υποκριτική στον χώρο της πολιτικής, τα χρήματα που έπαιρνε ως ηθοποιός, την κόρη του, αλλά και τον Δημήτρη Λιγνάδη μίλησε ο Κλέων Γρηγοριάδης στο “Πρωινό” και τον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο.

«Η μετάβαση από την υποκριτική στην πολιτική ήταν δύσκολη. Αν έχεις μάθει σε καλό θέατρο με καλούς συναδέλφους και βρεθείς στη βουλή όπου κανείς δεν έχει μάθει καν τα λόγια του, είναι λίγο ανησυχητικό. Ήρθα και θα παρέλθω. Δε θέλω καμία πολιτική καριέρα, είμαι εδώ για τους ανθρώπους, περιφρονώ βαθιά τα αξιώματα» είπε και συνέχισε,

«Σίγουρα θα υπάρχουν κάποιοι ανάμεσα στους καλλιτέχνες που αποφασίζουν να ασχοληθούν με την πολιτική για οικονομικούς λόγους. Είναι κάποιοι που είναι τόσο ποταποί που το κάνουν για τα χρήματα. Είχα την τύχη από πολύ νωρίς να γίνω διάσημος και από πολύ νωρίς να βγάλω πολλά χρήματα. Είμαι κάποιος που δεν είχα ανάγκη να γίνω βουλευτής για τα χρήματα. Η αποζημίωση του βουλευτή είναι 5000 ευρώ το μήνα, εγώ έβγαζα 5000 ευρώ τη μέρα. Ως ένας γνωστός ηθοποιός θα μπορούσα και τώρα να βγάζω αυτό το ποσό άνετα».

Όσο για την κόρη του, ο Κλέων Γρηγοριάδης ανέφερε: «Τα παιδιά παρατηρούν. Η κόρη μου παρατηρεί τη στάση μου και την πράξη μου. Νομίζω ότι θα είναι κάπως περήφανη για μένα γιατί δε σκέφτηκα ποτέ την καριέρα μου και την πάρτη μου… Η κόρη μου δέχτηκε σεξιστική επίθεση από έναν άνδρα των ΜΑΤ στα Εξάρχεια γύρω στα 22. Η κόρη μου, 15 χρονών ήταν εκεί και έπινε καφέ, αυτός είναι ένας άνθρωπος που θα μπορούσε να είναι εκεί και να πίνει καφέ μαζί της, η ηλικία του δεν είναι απαγορευτική για να κάνουν παρέα».

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


© 2014-2024 YSTEROGRAFO NEWS