Κωνσταντίνου για τη σκηνή με το προφιτερόλ: Μετά από τόσα χρόνια τους έχει μείνει αυτό το πράγμα

Κωνσταντίνου για τη σκηνή με το προφιτερόλ: Μετά από τόσα χρόνια τους έχει μείνει αυτό το πράγμα

Για την περιβόητη σκηνή με το προφιτερόλ από την ταινία «Χτυποκάρδια στο θρανίο», που έχει μείνει ανεξίτηλη στον χρόνο μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Ο ηθοποιός παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» και έκανε μία αναδρομή σε στιγμές - σταθμούς της καριέρας του.

Ανάμεσα σε όσα συζήτησε με τους παρουσιαστές, κλήθηκε να σχολιάσει και τη θρυλική πλέον σκηνή του ελληνικού κινηματογράφου, όταν προσπαθούσε να περιγράψει το προφιτερόλ, μέσα από τον ρόλο του καθηγητή.

«Το έχω συνηθίσει που με ρωτούν σε κάθε εκπομπή για αυτό. Απλά γελάω γιατί μετά από τόσα πολλά χρόνια και μια καριέρα που έχω κάνει με πολλά έργα και πολλές ταινίες, τους έχει μείνει και αυτό το πράγμα» είπε συγκεκριμένα. Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν θα συμπεριλάμβανε τη σκηνή με το προφιτερόλ σε μία ταινία με στιγμιότυπα από τη ζωή το, ο Γιώργος Κωνσταντίνου απάντησε: «Ασφαλώς και πάντα γίνεται αυτό, γιατί ήταν σταθμός στην καριέρα μου, με αυτό ξεκίνησα».

Τέλος, είπε ότι το γεγονός πως ήταν ένας αυτοσχεδιασμός, ήταν κάτι που άρεσε στον σκηνοθέτη της ταινίας, Αλέκο Σακελλάριο. «Του άρεσε πάρα πολύ και μπορώ να πω ότι στην παράσταση το τράβηξα λίγο περισσότερο» σχολίασε σχετικά με αυτό.

googlenews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 
 
 

 

logo m

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ       ΕΛΛΑΔΑ       ΚΟΣΜΟΣ      ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ      ΥΓΕΙΑ      ΖΩΗ      ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ      ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ      ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ      SCIENTECH

 

 


©2024 YSTEROGRAFONEWS - ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ